1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jestem nowy i nie wiem dużo rzeczy...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez caroliscool, Listopad 6, 2010.

  1. caroliscool

    caroliscool Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siema,
    właśnie zamówiłem sobie tego Xboxa 360: NOWA XBOX 360 ARCADE JASPER + LT 1.1 + PL+ 2 GRY ! (1304603500) - Aukcje internetowe Allegro

    Moje pierwsze pytanie: Czy to jest dobry Xbox do grania na piratach??
    Moje drugie pytanie: Ściągam Mafia II i jak ją mam nagrać?? Bo ma jakis wave 6 i mam nagrać tak jak sa poradniki czyli Abx360 i ImgBurn??
    Moje trzecie pytanie: DOtyczące nagrywarki bo wpisywałem w google i nie wyskakuje mi jaka firma wykrywa mi: TSSTcorp TS-L632H (laptopowa) czy ona da rade??

    Dziekuje za uwage.. ; )
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szkodnikPL

    szkodnikPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odpowiedź na 1 pytanie - Tak. Ma najnowszego iXtreme LT 1.1 dla Lite-On'ów.
    Odpowiedź na 2 pytanie - a Abgx360 sprawdzasz sobie Wave, niektóre gry są już patchowane do niższego Wave 1-5 (to na pewno, może obsługiwać też nowsze, niech ktoś mnie poprawi w razie błędu)
    Odpowiedź na 3 pytanie - Mam nagrywarkę TSSTCorp u siebie w stacjonarnym komputerze, jest produkt firmy Samsung. Nagrywałem 2 płyty na tej nagrywarce i nie było problemów. Na niszowych płytkach nagrywałem (Intensso) i nie ma żadnych problemów.

    Poza tym sądzę, że lepiej zapytać się przed zakupem, a nie po fakcie dokonanym. : )
     
  4. caroliscool

    caroliscool Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Aha zapomniałem o 1 pytaniu: Na mojej wersji Softu pójdą wszystkie gry z wave?? ; )
    Czy trzeba coś patchować do innego wave??
    ABGX i SSV2 mam sprawdzac?? bo jestem kopmletnie zielony ; (
     
  5. lukasx86

    lukasx86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sosnowiec
    twoja nagrywarka długo nie pociągnie :) moja nagrała 2 płyty i po 4 kolejnych nieudanych dałem sobie spokój i nawet już zwykłego dvd5 nie mogę nagrać. nagrywarki w laptopach są głównie do odtwarzania! "palniki" szybciutko się kończą
     
  6. szela_512

    szela_512 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Choszczno
    Tak pójdą wszystkie gry (jak narazie nie trzeba patchować gierek do niższego wave)
    Tak masz sprawdzać wersje SS , ja sam osobiście nie sprawdzałem jeszcze żadnej gierki ABX360 i wszytskie nagrywwałem na tzw.'ślepo' , i jak dotąd wszystkie działają , a było ich 7;)
     
  7. p3nny

    p3nny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Caroliscool Lt1.1 łyka wszystkie gry także nie musisz zmieniać wave. Jeśli planujesz grac na xbox live(online) to postępuj wg poradnika sprawdzania kopii tak aby był właściwy SplitVid i SSv2. Jeśli dokonasz update'u nowego dasha- uaktualnienie od Microsoftu pamiętaj aby nie grac w Fable3 póki co.
     
  8. qlako

    qlako Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Nie musi być tak z reguły i nie jest, moja laptopowa wypala bez problemów.

    @topic
    W nim jest najnowsza przeróbka, żadnych wave patchować nie musisz. Każda ci pójdzie.
    Co do SSV2 to jak chcesz grać po sieci to sprawdzasz aby odpowiedni był split i ss.
    A jeśli gra offline to ściągasz > sprawdzasz abgx czy błędów z obrazem gry nie ma > wypalasz.

    @up nie było cię jak zaczynałem pisać.
     
  9. caroliscool

    caroliscool Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Aha dzieki wam wszystkim zaraz "Dziekuje" poleci...
    Jeszcze jedno jakbyście mogli sprawdzić linka do tej aukcji...
    Czy najnowszy dashboard to: "NAJNOWSZY STABILNY DASHBOARD 8955 !!"??

    P.S ABGX ma ktoś jakąś konkretną paczke do tego?? ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum