1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jestem nowy i prosze o pomoc :)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez FiveCorn54, Maj 7, 2014.

  1. FiveCorn54

    FiveCorn54 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! W trakcie meczu wywaliło mnie z fify14. Nic dziwnego ale teraz mam "serwery ea sa chwilowo niedostepne" a w sprawdzaniu łącza bezprzewodowego z xbox live pokazała się tabelka
    usługa- działa
    sklepy xbox- działa
    konta- działa
    tworzenie gry- alert usługi

    Co i jakis czas wyskakuje mi rowniez kod 8007274c (wiem ze chodzi o aktualizacje)

    Internet z upc. Wydaje mi sie ze szybki 100mb/s.
    Xbox 360 slim.
    Posiadam konto gold na 3 miesiace. Youtube,przegladarka działa lecz moja fifa ma błąd. Prosze o pomoc i przepraszam jezeli cos zle zrobilem. Zarejestrowalem sie 15 minut temu.

    stan usługi xbox live- ograniczona "Dołączanie innych posiadaczy kont Xbox Live do gier w trybie online"
    Czy wina lezy po stronie xbox live i to sie tyczy wiekszosci czy jak ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Xbox przerobiony i nagrywana gierka? Czy oryginał

    Wysłane z mojego Live With Walkman przy użyciu Tapatalk 4
     
  4. FiveCorn54

    FiveCorn54 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Oryginał wszystko...Xbox tez praktycznie nowy.
     
  5. Peter007

    Peter007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2014
    Posty:
    30
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Opoczno
    A EA włączyło już w ogóle serwery?
     
  6. FiveCorn54

    FiveCorn54 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aaa czyli serwery wylaczali?? to sie niezle zblaznilem. Jest jakas przerwa techniczna?
     
  7. Peter007

    Peter007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2014
    Posty:
    30
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Opoczno
    Jest już na forum obszerny temat z tym związany i tam się wszystkiego dowiesz
     
  8. FiveCorn54

    FiveCorn54 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mogłbyś linkiem jakos pomoc? bo jestem konkretnie zielony w szukaniu czegos na forum
     
  9. Peter007

    Peter007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2014
    Posty:
    30
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Opoczno
Wczytywanie...

Poleć forum