1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jestem nowy i proszę o pomoc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Wawi1998, Listopad 1, 2012.

  1. Wawi1998

    Wawi1998 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema

    Dwa tygodnie temu temu stałem się posiadaczem przerobionego Xboxa. Mam jednakże problem, gdyż niewiem jakie mam LT. Prawdopodobnie mam 2.0 ponieważ większość gier które dostałem pirackie to GTA IV, Top Spin 4 mają mniej niz 8 gb. Problem jest z tym jak wkoncu nagrywać gry. Ostatnio nagrałem Fifę ale wyskakuje często problem z autoryzacją. Jest to wersja szalony nagrana przez IMG Burn na płycie dwuwarstwowej Platiunum na zwykłej nagrywarce. Co mam zrobić zeby chodzilo normalnie np. FIFA 13, FIFA Street 4, Star Wars Kinect ? Napiszcie krok po kroku co mam sciagnac co kupić i czy to LT mam jakoś zaktualizować. Przy Fife 13-szalony jakas aktualizacja sie wgrala to co sie zaktualizowalo ? Prosze o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    wdziale iso masz poradniki jak nagrywac pod lt 2.0
     
  4. Wawi1998

    Wawi1998 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Możesz mi dać dokładny link. Sory ale jestem zielony w tym xboxie nwm co mam sciagnac co kupić zupełnie/ Pliss
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  6. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Jestem nowy i proszę o pomoc

    Dział iso na forum w artykułach jest poradnik jak wypalić grę pod 2.0

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  7. Wawi1998

    Wawi1998 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak mam rozpoznać jaką mam wersje LT ? Skoro tam jest napisane ze na LT 2.0 zwykla nagrywarką a FIFA 13 ma 8,7 GB bodajże to co na LT 2.0 zainstalowalem gre co jest pod LT. Moglbym prosic o poradę jak sprawdzic i LT i Dasha.
     
  8. NiePoTwarzy

    NiePoTwarzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2012
    Posty:
    130
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    1 osoba to lubi.
  9. NiePoTwarzy

    NiePoTwarzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2012
    Posty:
    130
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    w opcjach w informacjach o konsoli
     
  10. Wawi1998

    Wawi1998 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Spróbuj jeszcze raz dobrze wypalić i przekonasz się czy działa na lt 2.0 Na forum pisali, że ludziom normlanie śmigało na tej przeróbce. A jak nie chcesz się bawić w marnowanie płyt, to zmień na lt 3.0, kup nagrywarkę ihas rew. B i po problemie :)
     
  12. Wawi1998

    Wawi1998 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A możesz mi powiedzieć czy po kupnie jak ją wgrać co z nią zrobić. Jak mówię w takich rzeczach jestem ciemny więc nwm jak ją tutaj wrzucić. A ten LT to jest tzw. soft ?
     
  13. Wawi1998

    Wawi1998 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli podsumowując muszę zakupić nagrywarkę LiteON iHAS124-19 Rev.B + IXTREME Burner MAX XDG3 (2759702704) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tak ? Mam jednak jeszcze pytania i myslę ze ostatnie:

    1. Czy tą nagrywarkę iHas (wcześniej link) musi być z ixtreme burner max xgd3 ?
    2. Czy LT jakbym miał 2.0 to musze zmienić czy na 2.0 też z Ihas poradze sobie np. FIFA 13 itp.
     
Wczytywanie...

Poleć forum