1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jeszcze raz o LT 3.0 i najnowszym Dashu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Fabiopirat, Styczeń 30, 2012.

  1. Fabiopirat

    Fabiopirat Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Poczytałem trochę forum i widzę, że są różne opinie związane z tym, czy będę musiał od nowa nagrywać stare gry. Ale do rzeczy :) Kiedyś miałem bodajże LT 1.4 (generalnie chodzi o to, że chyba do wersji 2.0 aktualizacji nie robiłem). Później zrobiłem aktualizację dash'a do najnowszej wersji (online, za pomocą XBOX Live) tym samym zostałem "oczyszczony". Teraz chciałbym ponownie przerobić konsolę. I tu dwa pytania:
    1. Konsoli nie będę już do neta podłączał, więc mogę spokojnie zaktualizować do LT3.0?
    2. Gry, które kiedyś nagrałem będę musiał nagrać od nowa, łącznie z pobraniem nowego obrazu gry?

    Z góry dzięki za bardziej łopatologiczne wytłumaczenie :)

    Pozdrawiam,
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    1. Jeżeli przerobisz do LT+3.0 to możesz się nawet do Live podłączać, bo jest prawie niewykrywalny...
    2. Będziesz musiał od nowa nagrywać te gry, które mają XGD3 i zeskanować je abgx'em v1.0.6, aby wgrał Topologię

    pkt. 2. DOTYCZY TYLKO LT+3.0, jeżeli przerobisz na LT+2.0, to na punkt 2. NIE PATRZ !
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  5. Fabiopirat

    Fabiopirat Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Koniecznie musi być literka "B" (tzw. rewizja), pamiętaj że żadne "Bulk" czy "Black" to nie "rewizja B".
     
  8. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Druga sprawa ze dość drogie te nagrywarki:p kup na allegro wyjdzie niecałe 80 zł z przesyłka
    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  9. Fabiopirat

    Fabiopirat Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy ja wiem, na Allegro ceny po 108 zł + koszt wysyłki. Do tego ilość negatywnych komentarzy nie opiewa optymizmem do zakupu :(

    Jeszcze coś - czy stare gry będę mógł normalnie przegrywać na dysk twardy?
     
  10. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
  11. Fabiopirat

    Fabiopirat Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No rzeczywiście, aczkolwiek 2 oferty odpadają kompletnie (ilość negatywnych komentarzy oraz powód tych komentarzy). Ale dzięki :) Z jeden oferty zapewne skorzystam. Jeszcze prosiłbym o odpowiedź odnośnie starych gier (nie XGD3), które kiedyś nagrałem - czy je będę musiał uruchamiać z płyty czy też będę mógł normalnie nagrywać na hdd?
     
  12. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    bedziesz mogl instalowac na hdd
     
  13. Fabiopirat

    Fabiopirat Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Myślę, że wątek do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum