1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jezeli zaktualizuje dash, to nie bede mogl przerobic na RGH?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ma4ensi, Luty 14, 2013.

  1. Ma4ensi

    Ma4ensi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam, mam xbox 360 lt2.0 z dashem 14..., chce go zaktualizowac do v. 15... - zeby moc grac w nowe gry. Slyszalem, ze po tej aktualizacji xbox nie bedzie juz sie nadawal do przerobienia na RGH, czy to prawda? Jakie sa jeszcze inne skutki (negatywne) aktualizacji?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Negatywnych nigdy nie ma.
    Jeśli chcesz zrobić RGH, zostaw dash ten który masz teraz. Nie aktualizuj.

    Jeśli chcesz grać z płyt, wgraj najnowszego dasha ( 2.0.16202.0 ) oraz LT3.0 i gry nagrywaj iHasem.
    Gwarantuje, że wszystko będzie działać. ; )
     
  4. Ma4ensi

    Ma4ensi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    No dobra, ale jezeli, ja chce zagrac teraz w kilka gier z plyt, ktore wymagaja aktualizacji, a po jakims czasie dopiero przerobie sobie na RGH? Nadal nie wiem czy bedzie to mozliwe, a slyszalem kiedys, ze nie.
     
  5. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Jezeli zaktualizuje dash, to nie bede mogl przerobic na RGH?

    na obecna chwile jak zaktualizujesz to nie zrobisz rgh chyba ze to slim.

    Wysłane z pociągu kolei mazowieckich na trasie W-WA Wileńska-Małkinia:)
     
    1 osoba to lubi.
  6. Ma4ensi

    Ma4ensi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    To Slim, czyli moge bez obaw aktualizowac? W przyszlosci bede chcial wgrac RGH.
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    W tym momencie tak.
     
    1 osoba to lubi.
  8. Ma4ensi

    Ma4ensi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Jeszcze jedno pytanie, czy moge zaktualizowac dasha za pomoca plyty z gra. (nie mam zadnego dzialajacego usb)
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    tak
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum