1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jeżeli zaktualizuje system w xboxie z ixtreme to...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez konserwa, Sierpień 31, 2010.

  1. konserwa

    konserwa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    -Będę mógł włączyć kopie gier?
    -I czy konsola nie będzie zbanowana za te aktualizacje(ta opcja mnie nie zbyt obchodzi ale miło było by wiedzieć).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. michal214456

    michal214456 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeżeli zaktualizuje system w xboxie z ixtreme to... Będziesz miał najnowszy dashboard
     
  4. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    Tak będziesz mógł odpalać dalej kopie gier.
    Bana dostaniesz jeśli podłączysz się do live, jeżeli zaktualizujesz np. z pendrive to nic Ci nie grozi
     
  5. konserwa

    konserwa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a i jeszcze jedno pytanie da się utworzyć profil i zapisywać stan gry na pendrive ?
     
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  7. konserwa

    konserwa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a mógłbyś to rozwinąć i powiedzieć jak bo ja jakoś nie mogę
     
  8. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Po prostu formatujesz Pendrive'a z poziomu konsoli i tworzysz na nim profil.
     
  9. konserwa

    konserwa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    czy pendrive nie powinien pojawić się w konfiguracja->pamięć ?
    bo nie pojawia się mi nic
     
  10. Milosz9022

    Milosz9022 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Hajnówka
  11. konserwa

    konserwa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    może starego softa mam zrobi update i się zobaczy
    Ale czy jesteście pewni ze będę mógł włączać potem kopie zapasowe ?
     
  12. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  13. konserwa

    konserwa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    dzięki za info :) działa
     
Wczytywanie...

Poleć forum