1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

język gier

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Skuska, Maj 15, 2009.

  1. Skuska

    Skuska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Toruń
    Mam pytanie, czy wszystkie gry zawierają wersje angielską. Mam linki do halo 3 i jest napisane że jest po hiszpańsku i nic niema o języku angielskim i nie jestem pewny czy ma wersje angielską.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. liroy_ek

    liroy_ek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Skoro jest napisane że ma to ma ...
     
  4. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok


    zdecyduj sie albo jest napisane albo nie



    @TOP
    wiekszoc gier jest multilanguage wiec ang jest
     
  5. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    ja nie jestem pewny o co ci chodzi dokladnie...napisz raz jeszcze powoli o co ci konkretnie chodzi.... moge sie domyslac ze pytasz czy halo konkretnie jest po angielsku..to ci odpowiem ze tak napewno jest..ze kazda praktycznie gra ma wesrje angeilska...bez obaw mozesz wypalac lub kupowac lub sciagac.pzdr
     
  6. Skuska

    Skuska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Toruń
    Chodziło mi oto, że jest napisane że ma wersje hiszpańską:]
     
  7. nakoz

    nakoz The Legend Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    827
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków - Irlandia
    Wiem że na allegro od czasu do czasu pojawia się Burnout Paradise w wersji Francuskiej i tam nie da się zmienić języka. Nie wiem jak jest z obrazami ściąganymi z net-a. A propos tematu jeszcze dodam że jak macie możliwość kupić grę np. z Wielkiej Brytanii za niższą kwotę a woleli byście wersję PL to nie zastanawiajcie się. Ja na wyspach kupiłem między innymi GOW2 i PGR4 i grałem w RE5 i wszystko śmiga w PL pod warunkiem że masz Dash-a po Polsku. Język zmienia sie automatycznie a na pudełkach od tych gier i w instrukcjach ani słowa że jest to wersja multi-language...
     
  8. HajukenPL

    HajukenPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Właśnie szukam jakichś info odnoście wersji multilanguage.. tak że podepnę się pod temat.
    Zastanawia mnie to bo np Dragon Age 2, niby od EA większość gier jest multilanguage ale tu się to nie sprawdziło. Mój znajomy zakupił w Anglii nastawiając się że będzie pl a nie była. Są dostępne wersje anglojęzyczne i multi (pl, ang, fr, ger). Na pewno nie ma jakichś oznaczeń na pudełku?/płycie?
     
  9. Zula

    Zula Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Od mojej mamusi
    Ciekawe miałem kiedyś angielską ( okładka i książeczka ) wersję DA 2, i gra była polskiej ( napisy ) wersji. Tak samo miałem z paroma innymi grami. Może trzeba ustawić jeżyk i region na polski.
     
  10. nakoz

    nakoz The Legend Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    827
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków - Irlandia
    A Dragon Age 2 nie było czasem całkiem spolszczone ? W sensie dubbing itp. Ja mam Assasina pierwszego w PL był zdaje się Dubbing PL a moja wersja jest ang. Ale te nowe gry co wychodzą jak np Horizon mają już pełne spolszczenia.
     
  11. HajukenPL

    HajukenPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Assassin to Ubisoft, z tego co wiem to jednak większość gier EA posiada multilanguage

    Wie ktoś może jak w takim wypadku wygląda sprawa z Dragon Age 2? Nawet na allegro można taniej kupić wersję w której pisze że jest ang. Będzie jednak po polsku?
     
  12. Pmrowicki

    Pmrowicki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    103
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: język gier

    ja DA2 mialem kupiona z xbl«kod» i mialem pl wersje

    Wysyłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum