1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Język gry, spolszczenia

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez benybenassi, Lipiec 10, 2011.

  1. benybenassi

    benybenassi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam mały problem z językiem, a dokładnie nie wiem gdzie ustawić język polski w grze, nie wiem też czy gry są po polsku, ale na okładce mam napisane po polsku i w książeczkach też i nie wiem o co chodzi bo nigdzie nie mogę znaleźć w opcjach języku gry, chyba że pod inną nazwą niż language( czy cos w tym rodzaju ). Mam jeszcze jedno pytanie, czy jeżeli gry nie są po polsku to mogę ściągnąć gdzieś spolszczenia do tych gier?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    w ustawieniach konsoli tregion masz ustawiony na polski ? bo jesli gra jest po polsku to powinno od razu byc w jezyku PL. wejdz w opcje gry i tam poszukaj SUBTITLES, zmien na polski i moze to ci cos pomoze. jaka gra ?
     
  4. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    zmień region na polski i jaka gra?? Że okładka jest po polsku nie znaczy że gra jest pl.
     
  5. patrykUS

    patrykUS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kętrzyn
    Niestety xbox nie posiada takiej funkcji...
     
  6. benybenassi

    benybenassi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ustawione po polsku, a region chyba niemiecki, nigdzie nie mogłem znaleźć Warszawy (tam gdzie jest ten czas) a gier mam kilka. Halo 3, need for speed carbon, pgr 3, gears of war i jeszcze kilka, ale na tych okladkach pisze po polsku
     
  7. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Region ma być Polska.
     
  8. Arek0402

    Arek0402 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2011
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Tylko do niektórych "kopii zapasowych" ;) Jeżeli grasz na oryginałach to nie.
     
  9. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Na okładkach może pisać po polsku. Jeżeli nie ma znaczka, że wersja jest PL to taka nie jest. Wszystkie gry jakie wymieniłeś nie posiadają języka polskiego niestety
     
  10. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Region musi obowiązkowo być Polska jest tam zarówno region jak i strefa czasowa.
     
Wczytywanie...

Poleć forum