1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Język w Modern Warfare 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MoOrmOoN, Luty 20, 2010.

  1. MoOrmOoN

    MoOrmOoN Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zgorzelec
    Witam. Posiadam grę CoD Modern Warfare 2 w języku niemieckim. Z niemieckiego to za dobry nie jestem ;). I tu moje pytanie. Czy jest możliwość zmienienia języka w grze? np. na angielski?

    Pozdrawiam ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie, nie ma takiej możliwości.
     
  4. Makavel

    Makavel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    443
    Polubienia:
    75
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Drawsko Pomorskie
    Próbowałeś w opcjach?
     
  5. fiedzio

    fiedzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zajęczniki
    Język się automatycznie ustawia wg. ustawień regionalnych. Jeżeli masz Polski i Polska to powinien być polski albo domyślny dla gry, czyli w twoim przypadku niemiecki. Ustaw na English i Wlk. Brytania i wtedy zobacz :)
     
  6. GKxD

    GKxD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jeżeli masz po niemiecku to dodatkowo gra jest ocenzurowana.
     
  7. dani19

    dani19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krynica
    Ja mam całą po francusku (łącznie z dabbingiem) i jestem zarejestrowany na UK. Wiec to zalezy tylko od wersji językowej a nie ustawien regionalnych w przypadku COD4.
     
  8. MoOrmOoN

    MoOrmOoN Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zgorzelec
    Fiedzio, próbowałem zmieniać opcje regionalne i język lecz... du*a zimna ;(
    A opcji zmiany języka w grze też nie widziałem...
     
  9. Konrad Mrok PL

    Konrad Mrok PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Solec Kujawski
    Nie da się zmieniać języka w grze. Gry na Xb to nie gry na PC do których można ściągnąć spolszczenie. Jak kupiłeś grę w języku niemieckim to gra bedzie po niemiecku i nic tego nie zmieni.
     
Wczytywanie...

Poleć forum