1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jezyk

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Michas8, Kwiecień 5, 2010.

  1. Michas8

    Michas8 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam czy jesli w ustawieniach regionalnych bede mial ustawione angielski to jak zrobic zeby gra byla po polsku?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Patrolek PL

    Patrolek PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    422
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    W-wa
    Nie króre gry są po polsku. Często (jeśli są) na wstępie jest wybór języka a innym razem w ustawieniach :)
     
  4. Michas8

    Michas8 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no bo jak ustawilem regiona na slowacje to forza 3 byla po slowacku a jak dalem polski to po polsku
     
  5. Patrolek PL

    Patrolek PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    422
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    W-wa
    W Left 4 Dead tak jest. A w The Godfather (brak PL) jest wybór języka i NFS Undercover też (jest PL). Niektóre gry (np. L4D) pobierają info z regionu i taki jest język i tego nie da się zmienić :)
     
  6. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Wszystko zależy od gry. W jednych od ustawień regionalnych, języka z poziomu konsoli, a są jeszcze że wybierasz na początku gry język.
     
  7. lozo55

    lozo55 Użytkownik Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    259
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sulecin, Poland
    język konsoli musisz mieć ustawiony na polski, jeśli gra ma wgrany jezyk polski, to konsola automatycznie go ustawi
     
Wczytywanie...

Poleć forum