1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jezyk

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez LinePL, Sierpień 2, 2010.

  1. LinePL

    LinePL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam pare gierek np Fifa10 i gra jest w jezyku francuskim ..Da sie jakos go zmienic ? Chociazby na angielski ;))???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    W konsoli nie masz przypadkiem regionu francuskiego? Oryginał czy pirat?
     
  4. LinePL

    LinePL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    oryginal...region mam stany zj ... ;/
     
  5. wawrzyn18

    wawrzyn18 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kielce
    Wcgodzisz w ustaiwenia raczej :) A jak nie to gra może jest FR i tylko fr :)
     
  6. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Na live sa bodajrze jakies dodatki jezykowe do tej gry lecz nie mam teraz xboxa i nie jestem pewny.
     
  7. Daniello09

    Daniello09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    209
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    ..płatne. Ale jak się gra włącza to pierwsze co się pojawia na tv to wybór języka :D Musi tam być eng.
     
  8. wawrzyn18

    wawrzyn18 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kielce
    a bardzo możliwe. sporo gier ma właśnie dodatkowe języki w xbl. Proponuję sprawdzic
     
  9. maciejet

    maciejet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Pewnie niechcący wybrałeś francuski i masz takiego save. Więc albo zlokalizuj w opcjach (po francusku) zmianę języka lub usuń save i daj na angielski lub polski.
     
  10. Litz

    Litz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    Mozna pobrac z xbl...polski powinien byc za darmo (tak jest u mnie)
     
  11. UKEN

    UKEN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na 100% zrzucisz z XBL i owszem, jest za darmo. Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum