1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

JF nie widzi Liteona 83850C .

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez martin649, Listopad 5, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. martin649

    martin649 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam problem.

    Ostatnio przy nowej gierce wyświtliła mi sią aktualka którą zainstalowałem.Niestety wyskakuje bład zatrzymano aktualizacje konsoli i nic się nie da zrobić.Czytałem że trzeba wgrać nowe fw.Próbując szczytać klucz nie widzi napędu(mam Liteona 83850C).Czym to może być spowodowane?Z góry dzięki za odpowiedź :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Wgraj dasha 13599 z pendrive

    Sent from my X8 using Tapatalk :)
     
  4. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Zmień port sata powinno pomóc .

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  5. martin649

    martin649 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dash 13599 wgrany.Mam jeden problem po wgraniu tego dashaxbox wogóle nie czyta mi gier ani orginalnych ani kopii zapasowej.Ale chyba działa normalnie bo się normalnie otwiera i zamyka.Pomoże ktoś?
     
  6. martin649

    martin649 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  7. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Usunelo ci przerobke.

    Sent from my X8 using Tapatalk :)
     
  8. martin649

    martin649 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ale orginałki też mi nie działają.
     
  9. martin649

    martin649 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Czym to może być spowodowane?
     
  10. martin649

    martin649 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  11. maxoff

    maxoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    1283
    Polubienia:
    182
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    pisałeś wcześniej że "Próbując szczytać klucz nie widzi napędu(mam Liteona 83850C)" - podejrzewam że jednak oprócz aktualizacji coś "przykombinowałeś" i nie masz prawidłowego KEY'a w napędzie !
    sprawdź film DVD - powinna konsola go przeczytać, jeśli tak i jak mówisz nie czyta nadal oryginałów to zrobiłeś sobie problem (bo w napędzie nie ma w ogóle KEY'a lub jest nieprawidłowy)
    teraz ratuje cię tylko RGH (wyciagniecie KEYa z płyty głównej jeśli nie posiadasz takowego wcześniej gdzieś zgranego)
     
  12. martin649

    martin649 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    NIe widzi także .A jak sczytać ten klucz z płyty głównej możesz mnie jakoś nakierować na tutka?
     
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Reset glitch hack

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum