1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

JF nie widzi napędu po probie wgrania lt+2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez C.J198666, Listopad 26, 2011.

  1. C.J198666

    C.J198666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak w temacie zczytalem klucz wszystko poszło pięknie wgrałem org FW i zabierałem się za LT no i chyba za wolno wyciągłem i wsadziłem zasilanie napęd wszedł w Vendor wcisnołem outro ata reset i teraz JF nie widzi napędu POMOCY


    Xbox w ogóle nie kręci napędem :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Nie przejmuj się to normalne. Po prostu napęd jest czysty i go nie wykrywa. Wejdz jeszcze raz w junge. spoffa daj tak jak za poprzednim razem lt z kluczem. W mtk ustaw port na slepo taki jaki byl wczesniej (nie wykryje Ci napędu ale tak musi być). dalej wciskaj erase i jak zrobisz wszystko tym razem dobrze to wejdzie Ci w vendor mode. Pozdrawiam:)
     
  4. C.J198666

    C.J198666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    device intro field :( jeszcze raz sprubuje
     
  5. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Na probe działasz czy jak? Masz lite ona"?
     
  6. C.J198666

    C.J198666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    liteona na probe zczytałem klucz i przelączylem na normalne zasilanie
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    pod dosflashem go zrob
     
  8. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    ale po co na normalne. Probe ma to do siebie że zamiast wyjmować wtyczkę wciskasz off on na probe. (lmpka gaśnie- lampka się zapala:D) albo jak kolega wyżej pod dosem. Ale jak klucz się zczytał top flash pod windą też powinien pójść:D
     
  9. C.J198666

    C.J198666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jest jakis tut do tego
     
  10. C.J198666

    C.J198666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    kurde pod JF nie idzie za chiny a jak się to robi w dosflash

    dos flash go teżnie widzi
     
  11. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    kurde, daj intro device id, kliknij tak, wyciagnij i wsadz zasilanie w ciagu 1 sec i wejdzie w vendor i daj mu write.
     
  12. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Ja podalem swój sosób bo tak robiłem. A z tym intro jak w tutku działa tez po restarcie systemu czy tak ja pisałem procedura od nowa?
     
  13. C.J198666

    C.J198666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dałem i resending vendor intro i leci leci leci i końca nie widać
     
  14. C.J198666

    C.J198666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  15. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    spróbuj kilka razy a jak nie pod dosem
     
  16. Młody Raperek

    Młody Raperek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sorry za spam ale mam sprawę, KamileQ mógł byś opróżnić skrzynkę odbiorczą , bo nie idzie do ciebie wiadomości na PW wysłać.
     
  17. C.J198666

    C.J198666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  18. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    w dosflash. Tutek w dziale firmware napedów:)
     
  19. C.J198666

    C.J198666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  20. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
  21. C.J198666

    C.J198666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    oki a jak wygenerować te wszystkie pliki

    Panowie proszę pomocy kurde nie wiem ta niemoc mnie rozwala od środka
     
Wczytywanie...

Poleć forum