1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

JF nie widzi napedu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Tomecia, Maj 15, 2013.

  1. Tomecia

    Tomecia Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem poniewaz podlaczyłem naped pod kompa kablem sata a zasilanie z konsoli chcialem zrobic FLASH napedu i JF nie widzi mojego napedu HITAHI -LG:moody: co jest nie tak
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Zobacz czy w biosie masz ustawiony tryb sata na ide a nie ahci.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Tomecia

    Tomecia Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    NIby sie udało zflaschowac naped HITACHI-LG ale po wlozeniu gry w menu klikam uruchom gre to wlacza sie czarne tlo i po chwili wraca do menu i nic wiecej. Chyba ze cos zle zrobilem
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Sprawdz oryginala jesli to samo zly flash. Kopie nagrywana myzza byc na ihas

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Tomecia

    Tomecia Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Włozylem oryginalna plyte z gra wlasnie tylko nie wiem czy ten flash dobrze mi poszedl a moze byc nie odp[owiedni firmware. Bo sciagnalem LTPlus 2.0 HItachi
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jest zle brak klucza w napedzie.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Zgrales fw z napędu? Jeśli masz to wrzuć log z jf.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum