1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

JF nie widzi napedu.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez MaYoRkUpRiCz, Grudzień 27, 2011.

  1. MaYoRkUpRiCz

    MaYoRkUpRiCz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jasło
    Siemka.
    Chciałem odczytać klucz z napędu Lite on DG-16D2S (FW 74850C) ale mam problem, ponieważ JF nie wykrywa mi go.
    Może mi ktoś podpowiedzieć co robić? ( Napęd podpinam pod złącze SATA na płycie głównej, zasilanie przez probe).
    Z góry dzięki za informacje...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. denio150

    denio150 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spróbuj ponownie uruchomić kompa mi to pomogło
     
  4. MaYoRkUpRiCz

    MaYoRkUpRiCz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jasło
  5. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    A próbowałeś podpinać napęd pod różne porty SATA? Jeśli nie, spróbuj.
    Ja na swojej płycie głównej mam pięć portów SATA, JF wykrywa napęd tylko na jednym. ; )
     
  6. MaYoRkUpRiCz

    MaYoRkUpRiCz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jasło
    nie probowalem ale sproboje. tylko wszytkie inne napedy mi wykrywalo na tym porcie, ten jest pierwszy z ktorym mam problem
     
  7. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Mało poradników na forum ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum