1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

JF nie widzi napędu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez siwulec, Styczeń 23, 2012.

  1. siwulec

    siwulec Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mój xbox z napędem liteon 0225 ma zdjęte zabezpieczenia i wgrane LT 2.0. Chce wyciągnąć klucz i wgrać LT 3.0. Zaczynam od podłączenia napędu kablem SATA do
    jednego z czterech portów na płycie głównej komputera. Napęd jest zasilany z konsoli więc ja włączam. Otwieram jungleflashera (bardzo często zacina się i muszę robić resety - nie posiadam karty VIA). Kiedy uda mi
    się włączyć zakładkę dvdkey32 mojego napędu nie widać pod żadnym z portów.
    Mam płytę GA-K8NF-9, chipset NVIDIA nForce4, Windows XP 32-bit. W biosie napęd jest widoczny. Zastosowałem się do instrukcji podanych w tutorialu JF na niewidoczność napędu - bez skutku.
    Przeglądałem wszystkie podobne tematy i nic nie pomogło.

    Ma ktoś jakiś pomysł? Z góry dziękuje za pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. siwulec

    siwulec Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    a w dosflashu probowałeś ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum