1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

JQE360, XBOXUNITY - dlaczego nie mam TU?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Bolce8Havana, Czerwiec 30, 2015.

  1. Bolce8Havana

    Bolce8Havana Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2014
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jaworzno
    Witam,
    swego czasu wchodząc w FSD w "zarządzaj TU" czy jakoś tak mogłem spokojnie pobierać aktualizacje, ostatnio zauważyłem dziwną rzecz - mianowicie nie byłem w stanie dociągnąć TU do Far Cry 4 pod DLC, okazało się że do każdego innego tytułu też nie jestem w stanie dociągnąć TU.
    Próba połączenia z JQE360 nie powiodła się - wiem, że od jakiegoś czasu zamiast tego jest XboxUnity.
    W jaki sposób mam rozwiązać ten problem?
    FSD mam sprzed kilku miesięcy.
    A i od razu zaznaczam, że mam wpiętą konsolę pod internet i co najlepsze okładki się normalnie dociągają.
    Z góry dziękuję za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Zainstaluj Aurorę.
    FSD to mulący syf.
     
  4. mulat

    mulat Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aurora jest dalej rozwijana więc możesz liczyć na to, że wszystko będzie działało albo zostanie poprawione.
    Z FSD miałem wiele problemów (konsolę kupiłem z tym softem) po zmianie jest o wiele lepiej.
     
  5. Johncenastf2016

    Johncenastf2016 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2016
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Hej podepnę się do tematu, nie jestem jakimś programistą i nie mam pojęcia jak zainstalować tę aurorę. Napisze ktoś w końcu jak to zrobić?
     
  6. piotr300

    piotr300 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2012
    Posty:
    157
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    sosnowiec
    zainstaluj fsd 3.783, wszystko smiga, aktualizacje, okladki, aurora tez ok
     
    Johncenastf2016 lubi to.
  7. Johncenastf2016

    Johncenastf2016 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2016
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A czy na tym fsd 3.783 pogram na linku? I jak mam zainstalować jak ja w tym temacie ani be ani me:)
     
  8. piotr300

    piotr300 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2012
    Posty:
    157
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    sosnowiec
  9. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Identycznie jak fsd... http://xboxforum.pl/threads/jtag-i-rgh-poradnik-uzytkownika-v1-8.95398/
     
Wczytywanie...

Poleć forum