1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jtag, a gry na płytach

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kz4life, Grudzień 5, 2012.

  1. Kz4life

    Kz4life Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Witam mam x360 fat , rok produkcji 09.09.2009 i lt-3.0 kilka pytań
    1.Czy da się wgrać jtaga do mojej konsoli?
    2.Czy mając wypalone na płycie np; cod black ops ,i przerobie konsolę na jtag ,zgram dodatki dlc to będzie działać z grą wypaloną na płycie?
    Chodzi mi o to czy będę musiał ściągać wersję tego cod black ops na jtag
    Mam nadzieje że ktoś zrozumie moje pytanie i odpowie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Rgh raczej. I jaki masz dash jak 15xx to brak opcji obecnie. Lt owszem wgrasz bez rgh na lt dcl sobie musisz kupic z xbox live.
     
  4. Kz4life

    Kz4life Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Mam już lt-3.0 i chciałem zrobić jtag/RGH żeby pograć w dlc
    Nie ściągnę dlc z xbox live bo mam zbanowaną konsolę.
    Pytam się jeszcze raz czy do gry wypalonej na płycie będą działały dlc z dysku przenośnego jak już zrobię RGH?
     
  5. Radoleohes

    Radoleohes Banned

    Dołączył:
    Październik 8, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    K-ce
    dlc musisz wrzucić na dysk wewnętrzny. Powinno zadziałać.
     
  6. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Tyle ,ze dcl dzialaja tylko na dysku wewnetrzym z xa nie na tym na usb dopietym i trzeba dcl odblokowac czasami sa odloblokowane i powiny z grami zgrami z plyt chodzic
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum