1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

JTAG Assasins

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez LikePysio, Listopad 11, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. LikePysio

    LikePysio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam otóż ściągnąłem już 2 raz assassin's creed 3 i nie wiem co dalej dokładniej ściągnąłem dvd 1 i jak wypakowałem te pliki to mam plik dvd , i winrar a w srodku $SystemUpdate , AUDIO_TS VIDEO_TS i default.XEX co mam z tymi pliczkami zrobić ???.Mam JTAG albo RGH
    Proszę nie usuwać tematu .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    przerabiasz iso do god lub xex.
     
    1 osoba to lubi.
  4. LikePysio

    LikePysio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie mam iso ;/ mam te pliki co wyżej i dvd
     
  5. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    musisz miec iso zeby przerobic gre.
    napisze jak to wyglada. masz scenowa wersje gry, ktora jest spakowana i podzielona rarem. wypakowujesz te rary i otrzymujesz iso. iso przerabiasz do god lub xex.
    sa sytuacje, ze ludzie nie majac pojecia wypakowuja iso rarem. blad.
     
    1 osoba to lubi.
  6. LikePysio

    LikePysio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale rozumiesz że ja nie pytam się co zrobić z iso ponieważ to już wiem doskonale ale pytam co zrobić z tymi plikami co podałem kilka postów wyżej bo to chyba nie jest zbytnio normalne ze pobrałem już 2 raz grę a w środku to co napisałem wyżej
    Dlatego proszę mi napisać co z tymi plikami zrobić ?
     
  7. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    zastanow sie troche. wiesz ze przerabia sie iso bo to jedyna mozliwosc. a pytasz co zrobic z tymi plikami? usun. i przestan pobierac kolejny raz gre z tego samego zrodla. bo to, ze masz takie jest twoja winą lub winą zrodla z jakiego pobierasz.
     
    1 osoba to lubi.
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: JTAG Assasins

    Z tymi plikami nic nie zrobiss bo to winrqrem wypakiwane tylko film dvd, ze to nie gra dla knsoli xbox 360. Zoacs ile to zajmuje jak kilkq mb to to nie jest gra. Jesli zajmuje kilka gb skopiuj na konsole i tyle

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  9. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Zakaz umieszczania linków do gier!!!
     
    1 osoba to lubi.
  10. maximek

    maximek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rybnik, Poland
    a może ktoś ci skojarzył pliki iso z winrarem i dlatego po otwarciu go wygląda jak wygląda a w gruncie rzeczy to nadal plik iso tylko z ikonką winrara :p
     
    1 osoba to lubi.
  11. LikePysio

    LikePysio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No nie cenzura ściągnąłem już 7 razy tego assasina i dalej lipa wy też tak mieliście ??
    Edit
    Powiedzcie mi jak to jest cenzura możliwe ze mam plik winrar waży 8 gb i wypakowaniu mam 13 mb cenzura
    (Sorka za wulgaryzmy ale to już mnie dołuje )
     
  12. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Jeśli zobaczę jeszcze jeden wulgaryzm w Twoim wykonaniu, nawet w formie *** dostajesz warna.

    Sorry ale nie kumam Cię. Masz mieć plik dvd i iso. Znając życie wypakowywujesz niepotrzebnie plik iso i dlatego takie kwiatki. Zakładam że nie ściągasz 6 razy z tego samego źródła i liczysz że za którymś razem będziesz miał coś innego zamiast tych dwóch folderów?
    Zajrzyj do tematów na forum.
     
    1 osoba to lubi.
  13. LikePysio

    LikePysio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam plik dvd i winrar i to ze wypakowuje to chyba dobrze a te 4 pliki w środku to nie moja wina dlatego nie wiem co zrobić umiem nagrywać itd ale z takim czymś jeszcze się nie widziałem ;///
     
  14. maximek

    maximek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rybnik, Poland
    ale po cholere czlowieku wypakowujesz plik iso? każe ci ktoś go wypakowywać to że ma ikonke winrara nie znaczy że trzeba go wypakować czytaj co ludzie do ciebie piszą weź to poprostu nagraj na płyte bez wypakowywania!!
     
    1 osoba to lubi.
  15. durki

    durki Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: JTAG Assasins

    Tak jak napisał kolega wyżej- nagraj to na płytę, bez wypakowania winrarem. Plik iso dla x360 tak właśnie wygląda po rozpakowaniu.

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  16. omega_pl

    omega_pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2011
    Posty:
    269
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    PRG
    Weż to iso potraktuj Exisogui i po spraiwie :D Ten program ci to rozpakuje prawidlowo a winrara olej do rozpakowywania gier proste
     
    1 osoba to lubi.
  17. LikePysio

    LikePysio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra uporałem się i doszedłem do tego wcześniej niż wy temat do zamknięcia lecą wam +
     
  18. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum