1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

JTag - czy możliwy?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Sonic96, Wrzesień 11, 2010.

  1. Sonic96

    Sonic96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam!

    Mam Xboxa 360 Falcon, produkowany 2008-7-25, z dashem 8955.
    Czy JTag na mojej konsoli jest możliwy?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Wincent

    Wincent Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  4. Sonic96

    Sonic96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A czy kiedykolwiek będzie można? Na przykład na dashboardzie do kinecta (12416)
     
  5. dawajrowa

    dawajrowa Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    NIE NIE NIE I JESZCZE RAZ NIE , każdy update pali Fuse a tego nie da sie programowo obejsć zreszta oni już porzucili prace nad tym żeby jtag był dla nwoszych akutalek bo konsole ze starym dashem jeszcze są i wolą sie na nich skupić i rozwijać je
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    glupoty mowisz :p efuse sa to software'owe bezpieczniki wiec wszystko da sie zrobic programowo. Ale kiedy i czy wogole bedzie mozna zrobic to na dasha wyzszych niz 7371 - tego juz nie wiadomo. Poza tym proby nie zostaly porzucone.
     
  7. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    DEXTER dobrze pisze, tylko dostać się do eFuse jest bardzo trudno, w praktyce musisz znaleźć jakąś lukę w oprogramowaniu, a o tą już obecnie trudno, no ale nie traćmy nadziei.
     
  8. Alex_Xbox

    Alex_Xbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Z tego co wiem to można było mieć freeboota z cygnosem v2, na konsoli dash 8995 a na cygnosie freeboot. Koszt około 270zł
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    ale nie z oryginalnym dashem 8995
     
Wczytywanie...

Poleć forum