1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

JTAG, Dash 12611, Kinect - problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ssqrk, Styczeń 24, 2011.

  1. Ssqrk

    Ssqrk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Mam konsolę z jtagiem. Dash to 12611. Gdy podłączam kinecta to wyskakuje okno "Wymagana aktualizacja".
    Próbowałem podłączyć pendrive z aktualizacją 12611 z awatarami, ale wyskakuje e71.
    Nie wiem co mam zrobić, proszę o pomoc.
    Pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    przytrzym przycisk synchronizowania padów i włącz konsole.
    trzym ten przycisk aż pojawi się NXE.
     
  4. Ssqrk

    Ssqrk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie chodzi mi o błąd E71, bo on po restarcie konsoli bez pendrive znika. Chodzi mi o to, że kinect nie chodzi na konsoli z jtagiem z dashem 12611.

    @Odświeżam
    Pytanie: Co zrobić, abym mógł używać kinecta na konsoli z jtagiem, dash 12611 z wgraną najnowszą akutalizacją z awatarami?
     
  5. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Co zrobić? Zainstalować najnowszą aktualizację. Innego wyjścia nie ma. Najnowsza aktualka pozwala na używanie kinecta.
     
  6. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    On ma najnowszą aktualizację
    Będzie ci musiał pomóc ktoś kto ma JTAG-A , jest to rzadkie a jeszcze + do tego kinect to już nie wiele osób ma bo taki komentarz jak od turbin to nic ci nie pomoże oni nawet czytać nie umieją a co dopiero pomagać , sprawdź jeszcze w ustawieniach konsoli jest tam zakładka kinect ( czy sensor ruchy jakoś tak )może coś zajdziesz
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wywal z pena default.xex i wtedy zapusc aktualizacje. Zgraj plyte na dysk i sprobuj odpalic.
     
  8. Ssqrk

    Ssqrk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No próbowałem na wiele sposobów m.in. wywalałem default.xex, ale wtedy konsola nie widzi tak jakby tej aktualizacji, próbowałem od nowa freeboota wrzucać. Też nic nie dało.
    Na razie mnie w domu nie ma to nie sprawdzę czy zadziała.
    W każdym razie dzięki.

    @cyborg95 A właśnie jak wchodzę w zakładkę z kinectem, to mogę nacisnąć, żeby go włączyć, ale po kilku chwilach wyskakuje "Wymagana aktualizacja" i się wyłącza. To samo z "Kalibrator kinect"
     
  9. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    zmien pendrive, odłacz konsole od kontaktu, podłącz pendrive, podłącz konsole i włącz :)
     
  10. siwytw

    siwytw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podłączam się do kolegi mam ten sam problem :/ kupiłem jtaga jest wgrany dash 12611 Dash Launch 2.05 więc niby wszystko co potrzebne do kinecta podłanczam kinect i pierwsze co wywala komunikat że potrzebna aktualizacjia systemu wchodzę w kalibracje to samo odpalam jakąkolwiek grę na kinect to samo nawet orginalna dołączona do kinecta nic nie daje. Ponieważ jestem raczej laikiem jeśli chodzi o konsole to moje pytanie brzmi czy mogę wgrać aktualizację ściągniętą ze strony microsoftu offline przez USB moje wątpliwości polegają na tym że do montażu jtaga jest potrzebny niski dash a teraz zamierzam wrzucić najnowsze oprogramowanie microsoft czy to niespowoduje eksplozji ?? :) proszę o wyrozumiałość
     
  11. karlitoo

    karlitoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    48
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ok już sobie poradziłem........
     
  12. rafi2804

    rafi2804 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    JTAG, Dash 12611, Kinect - problem, odświeżam pytanie

    Jak sobie poradziliście z tym problemem bo mam to samo?? Dodam że kiedyś wgralem DashLaunch v2.27. Czy on moze blokować uruchomienie nowej aktualizacji dash 2.0.12611.0 + kinect. (Też próbowalem na wszelkie sposoby).
     
  13. qtos

    qtos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    podpinam się pod pytanie... Mam ten sam problem :/ konsola dopiero co po rgh i wola o aktualizacje kinecta. Ktoś wie jak można temu zaradzić?
     
Wczytywanie...

Poleć forum