1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

JTAG DLC Dysk zewnętrzny

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ZZ123, Luty 5, 2011.

  1. ZZ123

    ZZ123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bora Bora
    Witam!
    W niedalekiej przyszłości kupuję XBOX 360 z JTAG.
    Moje pytanie jest następujące:
    Czy jeżeli jako dysku używał bym zewnętrznego np. 500 GB, to czy można na niego zgrywać DLC, tak aby były odczytywane w grze? Czy musi to być oryginalny dysk? Jeżeli by się dało to będzie widoczne tylko 16 GB czy cała pamięć?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Kolego Jtag łamie wszystkie zabezpieczenia microsoftu, możesz do konsoli podłączyć dysk nawet do 2Tb i możesz na niego wgrywać gry, dlc i będzie wszystko działać...
     
  4. ZZ123

    ZZ123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bora Bora
    Czyli jak podłączę nawet HDD 2 TB pod USB bo taki posiadam to będą widoczne 2 TB + gry, DLC zainstalowane na dysku będą pięknie wszystkie śmigać?
     
  5. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    tak
     
  6. ZZ123

    ZZ123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bora Bora
    W takim razie już wszystko wiem i dziękuję za pomoc. Pozdrawiam!
     
  7. anty004

    anty004 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dysk musi być sformatowany na FAT32, tak jak pendrive,
    ja mam tak zrobione, ze mam dysk zewnętrzny 2'5 cala na USB 300 GB, podzieliłem go sobie na partycje, przykładowo pierwsza partycja ma 80 GB i jest sformatowana na FAT32, i ją tylko widzi Xbox360, druga partycja ma NTFS i jej już nie widzi, w związku z tym nie wiem czy da się sformatować tak dużego dysku na FAT32, ale nawet jakby się dało to nie rób tak, bo FAT32 ma ograniczenie wielkości pliku do 4GB i na przykład nie wrzucisz sobie na niego pliku ISO co będzie miał 7,3 GB albo filmu HD, a domyślam się, że na tym dysku chcesz przechowywać inne rzeczy także
    doradzam ci utworzyć pierwszą partycję główną (primary) powiedzmy na 100 GB i resztę, tą pierwszą sformatuj na fat32 i tam wrzucaj pliki z wypakowanego ISO
     
Wczytywanie...

Poleć forum