1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

JTAG E79 problem z Nand

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Starr, Czerwiec 8, 2012.

  1. Starr

    Starr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Kilka dni temu próbowałem wgrać RGLoader na mojego falcona, po zbudowaniu obrazu i wgraniu przez xell konsola wywala E79 i RROD 1/4 kółka. Nie odpala też Xell przez przycisk od tacki. Jutro będe lutował lpt i proszę o podpowiedź co mam wgrywać bo przed bawieniem się z rgloader zgrałem nand, cpu dvd key, keyvault.bin i fuses. Proszę o szybką odpowiedź dla mnie to sprawa piorytetowa.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Wgraj ten nand który sczytałeś przed tymi Twoimi kombinacjami :)
     
  4. Starr

    Starr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy mogę zbudować kabel lpt bez rezystorów.
     
  5. slashg

    slashg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  6. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    źle zbudowałeś nand skoro nie wstaje. pewnie masz aucclampie a zbudowałeś standardowo.

    Bez rezystorów ? kolejny mostek do wymiany ;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum