1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

JTAG i gra na Pendrive

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Quba18, Wrzesień 16, 2010.

  1. Quba18

    Quba18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Witam, od paru miesięcy posiadam Xboxa Arcade z wgranym JTAG.
    Mój problem polega na tym, że nie posiadam dysku jedynie pendrive 8GB i 2 karty pamięci po 512mb. Chciał bym aby ktoś zorientowany w temacie JTAG'a wytłumaczył mi jak odpalać gry z Pendrive. Próbowałem sam coś wykombinować, ale z marnym skutkiem.
    Robiłem tak, że obraz ISO gry przepuszczałem przez program ISO2GOD, ale po tym zabiegu wychodził mi folder z plikami, który jak się domyślam powinienem umieścić na dysku, ale gdy umieściłem go na penie to gry odpalić nie mogłem. Dodam, że mam program XexMenu nagrany na płytę. Bardzo proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
  4. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    jak najszybciej kupuj dysk twardy ... (czyli kabelek + jakiśdysk 2,5 cala)

    bez dysku twardego tracisz całą esencje jaką jest JTAG !!, czyli:
    - granie ze wszystkimi przez xlink kaia (mowa o ping limit 30, który został usunięty dzieki ping limit patchowi)
    - gry xbox live arcade.

    chociaż ... mając dysk usb, też da się to zrobić :) wystarczy dashlaunch ;p
     
  5. Quba18

    Quba18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    @UP
    Wiem muszę pomyśleć nad dyskiem. A powiedz mi czy przez Xlinka da radę grać w Fife?
    Co do postu KNAR to bardzo dziękuje za pomoc. Twój post pomógł rozwiązać mój problem. :)

    //
    sajdorr nie chcący wcisnąłem dziękuje pod Twoim postem.
     
  6. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    tylko w gry, które obsługują system-link można pograć przez Xlink Kai ...
    jak pamiętam to w fife 2006 da sie ;p
     
Wczytywanie...

Poleć forum