1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jtag kilka pytań odnośnie dysku

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dymekk208j, Październik 2, 2011.

  1. dymekk208j

    dymekk208j Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    199
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    Witam!
    Mam pytanie odnośnie podpinania dysku pod SATA przez adapter do USB do konsoli z jtag. Mianowicie czy jeżeli kupie ADAPTER USB SATA/ATA KABEL DYSK HDD 2,5 3,5 SATA (1802638014) - Aukcje internetowe Allegro ten adapter i podepnę go do dysku (WD Caviar Blue WD5000AAKS-00D2B0), następnie sformatuje dysk do jednej partycji na FAT 32. To czy konsola będzie go wykrywała? Jeżeli ten adapter jest zły prosił bym o podesłanie dobrego, w miarę taniego :). Jeżeli sposób jest zły to czy jest jakiś inny na podłączenie dysku SATA pod konsole(oczywiście z jtag) ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wsadzic dysk do kieszeni, zawsze lepiej miec dysk podlaczony normalnie. Usb jest dobre jako uzupelnienie

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  4. dymekk208j

    dymekk208j Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    199
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    Zmieści się tam dysk 3,5'? Musze kupować jakąś specjalną obudowę? I czy był na forum temat jak to zrobić? (wystarczy tak/nie już sobie poszukam)
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ty z dyskiem 3.5 sobie nie poradzisz. Mussz kupic obudowe do hdd i kupic dowolny hdd 2.5"

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  6. dymekk208j

    dymekk208j Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    199
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    Trochę szkoda mi pieniędzy skoro mam dysk 500Gb nie używany. Czy sposób z USB który opisałem wyżej by działał ? Nie przeszkadza mi że dysk by leżał na zewnątrz.
     
  7. dymekk208j

    dymekk208j Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    199
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    I co trzeba takiego strasznego z tym dyskiem robić :) ?
     
  8. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Musi. Sam mam zastosowane identyczne rozwiązanie.
     
  9. dymekk208j

    dymekk208j Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    199
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    Dziękuje za odpowiedź. Można zamknąć temat.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. elfilip
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    844
  2. DeuxPl
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    254
  3. Kolin
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    408
  4. DeuxPl
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    387
  5. remi29
    Odpowiedzi:
    12
    Wyświetleń:
    732

Poleć forum