1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jtag+mortal kombat 2011

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Artur449, Maj 31, 2011.

  1. Artur449

    Artur449 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    witam
    posiadam konsole z jtagiem do tej pory wszystko bylo pieknie ladnie zadnych problemow ani nic, az dzisiejszego slonecznego dnia wzucam sobie mortal kombat 2011 i prosi o jakas aktualizacje. Nie mam pojecia o co chodzi, dobra chwile skacze tu po tematach i probuje sie czegos dowiedziec ale nic nie kumam. Prosze czy moglby mi ktos poradzic jak mam odpalic gierke?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Było już wiele razy...

    Jaką wersja dashboardu masz aktualnie?
     
  4. Artur449

    Artur449 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    aktualnie dasha mam 12611, dodam ze wszystkie inne gierki mi dzialaja, jakos nie doczytalem sie jasnego i prostego rozwiazania
     
  5. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Musisz zbudować nowego FreeBOOT-a korzystając z fbBuild 0.20 (2.0.12625.0) lub zainstalować Dash Laucha (≥2.10).
     
  6. Artur449

    Artur449 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    dziekuje, zgaduje ze ten program mam na plytce ktora dostalem z konsola,
     
  7. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie wiem, co masz nagrane na płycie, ale stawiam, że jest to jakieś stare oprogramowanie. Radze ściągnąć najnowsze np. z Xbins.
     
  8. Artur449

    Artur449 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    pozniej to co wyrzuci mi ten program wzucam na pena i przez xexmenu odpalam i jest gitara?
     
  9. Neski

    Neski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    powiedzmy że tak :)
    instalujesz dash launchera 2.10 czy jaki tam wyżej jest - od 2.10 nie prosi o aktualizacje :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum