1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

JTAG multi disc swap

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ichigo16, Sierpień 15, 2015.

  1. Ichigo16

    Ichigo16 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jak w temacie potrzebuję informacji jak zainstalować gry wielopłytowe na swym JTAG aby zmieniał płyty gdy gra o to poprosi.Używam najnowszego FSD i z mass effectem mi się udało stworzyłem katalogi MassEffect2 disc1 MassEffect2 disc2 i działa ale teraz instalowałem FF XIII i przy zmianie płyt mam fatal error intercepted nie mam pojęcia co z tym fantem zrobić pls Help :(
    Mogę dodać jeszcze że w dash launchu wyłączenie autoswap nic nie zmieniło a gry mam wypakowane całkiem wchodzę przez default.xex
     
    Ostatnia edycja: Sierpień 15, 2015
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ichigo16

    Ichigo16 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Temat do kasacji udało mi się rozwiązać problem samemu struktura katalogów jest identyczna na każdej płycie w folderze z plikami są 3 katalogi sys movies i zone.Zdałem sobie sprawę że sys jest taki sam na każdej płycie kopia po prostu tego samego a więc wziałem pliki dvd2i3 z folderów zone i movies i wrzuciłem do folderów z dysku 1 i wszystko działa nie prosi nawet o zmiane płyt wogóle.
     
  4. Ichigo16

    Ichigo16 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra potrzebuję informacji czy rozwiązanie którego użyłem można zastosować z Mass Effect 3 gdyż nie chce działać sposobem którego użyłem z ME2 i kilku innych kombinacji.

    Moje drugie pytanie jak zainstalować dodatek awakening do dragon age origins
     
    Ostatnia edycja: Sierpień 16, 2015
Wczytywanie...

Poleć forum