1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jtag na 2.0.8955.0

Temat na forum 'Inne' rozpoczęty przez Reji, Kwiecień 25, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Reji

    Reji Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olsztyn
    Witam znalazłem w internecie intrygujący francuski sklep
    Console xbox 360 elite rouge hack jtag xbreboot et lecteur flashé | console-xbox-360-hack-jtag
    Ze strony jasno wynika (chciaż nie znam francuskiego) że sprzedają konsolę z Jtag Elite 120 GB resident evil limited edition które ma Dashboard 2.0.8955.0 :DD
    Wie ktoś o co chodzi??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. filet187

    filet187 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radom
    ma wgrane xexloadera i xexmenu więc pewnie jest tylko emulacja 8955
     
  4. Reji

    Reji Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olsztyn
    nie zrozumiałeś mnie ja mam sam elite resident evil limited edition (czerwona)i na niej jest Dashboard 2.0.8955.0 fabrycznie wgrany więc może jest już sposób na tego dasha
    chyba że środek podmienili ale to chyba mało prawdopodobne
     
  5. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Lepiej Reji sobie poczytać o xbr, nie nie będzie działać na 2.0.8955.0 koniec kropka, to jest tylko emulacja...
     
  6. Reji

    Reji Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olsztyn
    widac że nikt mnie nie zrozumiał proszę o usunięcie tematu
     
  7. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Nie to TY nierozumiesz. Konsola ma wgrany xbr który emuluje dash'a 8955. Zeby to zrobić nie możesz miec w konsoli dashboardu 8955. Comprende? Czy mam ci przeliterować?
     
  8. damian123333

    damian123333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bialystok
    Czy można zalutować sobie Jtaga mając dasha 9199 i czekać na xexploader 9199?
     
  9. MOSZEUSZ

    MOSZEUSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie, nie da się... <face_palm>
     
  10. damian123333

    damian123333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bialystok
    Czyli nie będę mógł mieć jtaga i reszty.
     
  11. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
  12. damian123333

    damian123333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bialystok
    A nie wiesz czy kiedyś wyjdzie te nowe oprogramowanie?
     
  13. mistrzu al capone

    mistrzu al capone Banned

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WWA
    A można inaczej czy można cofnąć dasha 8955.0 na mniejszego ? i wtedy wgrac jtag...
     
  14. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  15. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    A my wróżki ?? czekaj i nie pisz więcej takich postów na ten temat było dopowiadane 100 razy
     
  16. elvisopl

    elvisopl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie, no masakra jakaś. Za takie pytania powinien być już nie warn tylko dożywotni ban. Ludzie!!!. Używajcie "szukaj", to nie boli. Temat poruszany na forum milion razy a i tak, co chwilę widzę takie pytania. Apeluję by na tego typu pytania nie udzielać więcej odpowiedzi, bo normalnie ręce opadają. Jak ktoś nie szanuje czasu innych i nie umie korzystać z "szukaj" niech się męczy sam ze sobą. Normalnie nawet "drukowanymi" do ludzi nie trafia.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum