1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jtag po wgrani xell błąd e79

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gkris, Październik 29, 2011.

  1. gkris

    gkris Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    koledzy chciałem zrobić jtag w zephyr dash 6717 CB4558 wiec doczytałem ze się da polutowałem kabelki i do lpt nand się sczytał 2 razy tak samo ale po wgraniu xell mam błąd E79 proszę o pomoc !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Płyta główna Xenon, Jasper ?
    Połączenia JTAG (nie LPT) poprawnie zlutowane?
     
  4. gkris

    gkris Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    płyta zephyr polutowane ok poprawiałem 2 razy jtag do lpt nie usb
     
  5. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
  6. Spox_2

    Spox_2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    162
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    www.serwis.kielce.pl
    Możesz napisać co jest przyczyną tej usterki ?


    Mam Falcona z cb 5770 i raz się odpala dobrze xell czy tam XBR a innym razem E79 ;/
    Stosowałem już opcję : 2tranzystory + 2 rezystory 10K i dalej to samo.

    Posiada ktoś jednoznaczną odpowiedź na tego fanta...
     
  7. NaPeK

    NaPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    341
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Nie stosuj tranzystorow ;) to nie radio

    Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
     
  8. Spox_2

    Spox_2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    162
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    www.serwis.kielce.pl
  9. dragus1208

    dragus1208 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    144
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chojnice
    Wybaczcie za odkop ale po co zakładać 2 temat. Czy ktoś znalazł sposób na to E79. Mam xenona dash 7371 i mam taki sam problem. Po przylutowaniu diód oraz zworki, wgraniu xell'a wywala e79. Jeśli ktoś ma jakiś sposób to piszcie w temacie albo PW

    Wypróbowałem również metodę AUD_CLAMP która również nie zadziałała, dalej E79, kod 1033.
     
Wczytywanie...

Poleć forum