1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jtag - pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adas55505, Wrzesień 26, 2010.

  1. adas55505

    adas55505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    oświęcim/katowice
    MAM do was pytanie czy tą przeróbkę można wykonać na każdej konsoli xbosowskiej?? a jak nie to na jakich da się wykonać???

    pozdrawiam wszystkich i za odpowiedzi dziękuję
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mafia 2

    Mafia 2 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Miasto zła
    odpowiedni dash musi posiadac
     
  4. adas55505

    adas55505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    oświęcim/katowice
    No okej tyle wiem ale jaki dash nadaje się pod przeróbkę??
     
  5. anchelutte

    anchelutte Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  6. adas55505

    adas55505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    oświęcim/katowice
    9199 a czy z takim idzie przerobić czy jest to nie możliwe??
     
  7. anchelutte

    anchelutte Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  8. michu

    michu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2008
    Posty:
    169
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Konsola musi być również sprzed czerwca 2009, inaczej nie da rady.
     
  9. adas55505

    adas55505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    oświęcim/katowice
    wiec konsole mam z przed czerwca a dokładniej mówiąc jest z maja 2009:p a nie wiecie może czy dasha nie da się cofnąć np do tego 7371??
    dzięki wszystkim za odpowiedzi:) pozdrawiam
     
  10. anchelutte

    anchelutte Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  11. Art.13

    Art.13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    314
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Miasteczko śląskie
    Jak by szło cofnąć to prawie każdy z nas miałby JTAG-A
     
  12. noname

    noname Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A czy ktoś może mi wytłumaczyć co to jest ten jtag? Wszędzie o tym piszą, ale nikt dokładnie nie poda co to jest.
    Jakie daje to możliwości?
    Czym to grozi i czy jest wykrywalne na Live?
     
  13. Twette_k

    Twette_k Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    konsola musi byc dokladniej z przed 16czerwca i miec nieaktualizowane CB chodz juz w konsolach z maja sie to zdazalo ;)
     
  14. Pawel1924

    Pawel1924 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czemu tak chwalicie tego jtaga, przeróbka dosyć skomplikowana, trzeba lutować.

    A ixtream w 10 minut można zrobić i problem z głowy.
     
  15. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Bo 360 staje się xboxem pierwszym w kwestii gier.

    Czy nie piękne jest pobranie gry, rozpakowanie jej i przesłanie na dysk zewnętrzny usb xboxa po ftp?
    To samo z grami z x1, arcade.

    Po co tracić czas na palenie płyt po 40min+ każda?
    Po co tracić kasę na płyty?
    Po co tracić czas na ślęczenie przed kompem i pierdzielenie się w abgx, skoro po roku dostaniesz i tak donga, ew. pojawi się ssv3 i zostaje przepalanie kolekcji od nowa do live.

    Ja wolę konsolę offline i konsole online do gry xbl.
    Oryginały Halo3, Reach, COD w zupełności mi wystarczają do gry online, nie muszę grać w każdy tytuł podpięty do sieci - nie mam takiej potrzeby.
     
  16. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    Dlatego tacy ludzie nie powinni mieć takich możliwości...

    iXtreme (a nie ixtream..):
    - Możliwość odpalenia kopii posiadając ją na nośniku DVD.
    - Granie przez XBOX Live (oczywiście do czasu)

    Jtag:
    - Możliwość odpalenia kopii nie posiadając nośnika DVD, z dysku konsoli bądź usb
    - Nie ma blokad regionalnych
    - Możliwość uruchomienia gier XBOX Live Arcade oraz każdego DLC
    - Możliwość uruchomienia przeróżnych emulatorów czy aplikacji bądź też linuxa (ogólnie kodu nie podpisanego przez m$)
    - Bardzo szybki BAN na XBOX Live, pozostaje tylko Xlink (patch usuwający ping limit i jazda :p)
     
  17. adas55505

    adas55505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    oświęcim/katowice
    he no racja:) dzięki wszystkim za odpowiedzi pozdrawiam was:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum