1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jtag pytanie!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fredek2020, Luty 11, 2011.

  1. fredek2020

    fredek2020 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siemka.Zastanawiam sie nad wlasnoręcznym wgraniem jtaga i mam pytanie jak instaluje sie gry gdy juz jtaga mamy zainstalowanego.Czy gry instalujemy z plyty czy mozemy bezposrednio z komputera przez kabel na dysk.Mam liteona v3 juz przelutowany niewiem jaki dash bo jeszcze nie sprawdzalem.Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    najpierw sprawdz dash bo cikawe czy bedziesz mógl zrobic jtag
     
  4. fredek2020

    fredek2020 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jak sprawa z tym instalowaniem wygląda?
     
  5. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    możesz instalować z płyty lub z komputera przez FTP
     
  6. Deep

    Deep Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    333
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Oława
    Można też bez problemów podłączyć dysk do PC przez Sata lub usb i wrzucać gry.
     
  7. saperxd

    saperxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    najpierw powiedz jaką masz wersje Dasha
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jak masz liteona v3 to konsola na 100% sie nie nadaje bo jest zbyt nowa.
     
  9. fredek2020

    fredek2020 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wersja dasha 12611.Jesli ktos sie zna to prosze o odpowiedz czy na tym dashu jest mozliwe wgranie jtaga.
     
  10. ZZ123

    ZZ123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bora Bora
    Nie jest mozliwe. Tylko konsole z dashem 7371 i ponizej sa podatne na taka przeróbke.
     
  11. horacy4

    horacy4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2011
    Posty:
    291
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Mam wielką ochotę na takiego XBoxa 360 z jtag ale jest ich na alledrogo jak na lekarstwo i drogie
     
Wczytywanie...

Poleć forum