1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jtag/rgh 5.50

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez marchewa005, Marzec 24, 2012.

  1. marchewa005

    marchewa005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam! Mam pytanko. Otóż mój kolega ma konsolę, która jest przerobiona JTAG/RGH chyba - kupił tą konsolę z allegro i ma płytkę z oprogramowaniem 5.50 - no i tu zaczyna się problem - płytka porysała mu się całkowiciei nie może uruchomić teraz żadnej gry. Poprosił mnie żebym pobrał mu to 5.50 ale nie mogę tego znalezc nigdzie w internecie, a poza tym nie wiem jak to nagrać i na jaką płytkę. Proszę o pomoc!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kamel12345

    kamel12345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A przed każdym uruchomieniem musiał ją wkładać czy co?
     
  4. marchewa005

    marchewa005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie, tylko jeśli jakaś gra mu nie wchodziła na konsolę, ale teraz wgrał mu się nowy Dash - ale nie ten co usuwa rgh, i zeby odpalić jakąs gierke musi włożyć płyte. Zarysała mu sie i nici
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    chyba sami dobrze nie wiecie o co wam chodzi...do jtag rgh zadnych płyt nie trzeba
     
  6. modem12

    modem12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Polska
    Moze jego kumpel ma wgrane ixtreme 1.6 i porysowala mu sie plyta "activate iso"
    Pelno jest jeszcz takich co wgrywaja ix 1.6 a jesli klient chce zagrac w nowsze gry zdzieraja z niego kase jeszcze raz za wgranie lt+
     
  7. marchewa005

    marchewa005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to co ma zrobić przerobić x-a na nowo tym razem metodą lt+?
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    tak wgrać nowego dasha i dac około 50 zł i wgrać lt 3.0
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum