1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

JTAG/RGH a nagrywanie gier na płytki

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DominB, Wrzesień 20, 2013.

  1. DominB

    DominB Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy posiadając dysk 120gb i przerobioną konsolę na JTAG/RGH nie potrzebuję nagrywać piratów na płyty, tylko bezpośrednio na dysk z PC? (jest możliwe podłączenie tego dysku do kompa?)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Nie nagrywa sie na plytki tylko na pendrive/dysk

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. dadas123456789

    dadas123456789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    173
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    jak masz rgh to sformatuj dysk do fat32 i wtedy będzie widziany i na konsoli i na kompie. Nie napisałeś jeszcze jaki masz ten dysk, zewnętrzny ?? czy od M$ a może jakiś od lapka/pc bez obudowy?
     
  5. DominB

    DominB Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie mam na razie X360, jestem w zamiarze kupna.. mam pendrive 32gb, dysk zewnętrzny na usb 465gb w systemie ntfs i poszukuję informacji na temat tych wszystkich cyrków z przerabianą konsolą :p jeśli mam ten pen i dysk, nie potrzebuję już dysku od microsoftu, dolaczanego do konsoli, ktora bedzie miala rgh?
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3704
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie potrzebujesz org MS , do rgh ten dysk 500gb w zupełności ci wystarczy. Podepniesz go pod usb w konsoli. Tylko sformatuj do fat32, jesli to dysk 2,5" to mozesz wyjac go z obudowy wpiąć w miejsce przeznaczone naorg. dysk w xbox slim.

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
Wczytywanie...

Poleć forum