1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

JTAG/RGH Pytania i odpowiedzi :)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sajdorr, Październik 21, 2011.

  1. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    nie mam pojecia bo jtagiem sie nie interesowalem. moja konsola nie spelniala tych ********** restrykcyjnych wymagan do niego :p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. fobis33

    fobis33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    ja rowniez mam pytanie :
    czy kinect dziala bez problemu?
    jak zaktualizowac dasha (np wymaganego w kolejnych wydawanych grach) - (tak jak to bylo w przypadku gier ze gdy wyskoczyla prosba o aktualke to wciskalo sie ok i po sprawie czy innym sposobem?)
     
  4. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    na jtagu dash nie ma znaczenia o ile sie nie myle. nie bez powodu robilo sie go na 7XXX.
    czegos takiego jak oryginalny dash od MS ktory masz teraz w konsoli nie bedzie. i nie bedzie potrzeby jego aktualizacji. zamiast dasha bedzie inny soft. robiacy za dash :p
     
  5. peco

    peco Banned

    Dołączył:
    Październik 5, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak sie ten soft wgrywa?
     
  6. seweryn789

    seweryn789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Często oglądam filmy na konsoli korzystając z sieci WiFi.
    Będzie to możliwe po RGH ?
     
  7. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
  8. bartek049

    bartek049 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2010
    Posty:
    137
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A ja mam pytanie dotyczące zamówienia modchip'u ;) chcę zamówić chip X360 Glitchip ze strony Logic-Sunrise : actualités, téléchargements, releases, dossiers et tutoriaux ponieważ na innej stronie go nie znalazłem. Więc żeby go zamówić z tej strony to trzeba posiadać kartę kredytową czy można zamówić jakoś paczkę za pobraniem lub przelać pieniądze z polskiego banku na ich konto??
     
  9. Grzechu988

    Grzechu988 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A ja mam pytanie , mam konsole elite jasper , i dasha 12625 czy jest możliwe wgranie tego rgh?
    szukałem ale nie dostałem odpowiedzi ;))
     
  10. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    jest mozliwosc.
     
  11. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    no to pierwszy Slim już śmiga
     
  12. Jankess

    Jankess Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    Panowie czy na jasperku z kwietnia 2009 roku można zrobić rgh??
    Obecnie mam napęd benq spoofowany (powinien być liteon) musiał bym wymieniać napęd przy rgh aby pograć w GOW 3 itp?
     
  13. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jedynie na czym nie działa to xenon:D
     
  14. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    na xenonie maja jtaga :p
     
  15. Zwierzakdc

    Zwierzakdc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2008
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy RGH obsługuje wejście HDMI, czy tylko co najwyżej component?
     
  16. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    a co ma RGH do HW klocka? coraz durniejsze te pytania zadajecie.
     
  17. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    na wszystkie pytania są już odpowiedzi, a wy nadal w koło Macieja ... prosze was przeczytajcie pierwszy post ZE ZROZUMIENIEM !!!
     
  18. bartek049

    bartek049 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2010
    Posty:
    137
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam male pytanie chcę zrobić kabel LPT do programowania chipu i czy muszę dawać rezystory i diody??? czy obędzie się bez nich? Jeśli są one wymagane to czy zamiast diody 1N4148 mogę zastosować diodę 4148PH?? Za pomoc wielkie dzięki
     
  19. dmoroz89

    dmoroz89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olsztyn, Poland
    TYPE NUMBER:1N4148
    MARKING CODE: 1N4148PH or 4148P

    sa to mozna rzec te same diody, wiec: tak mozesz uzyc tej diody
     
  20. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Najbardziej złodziejska jest cena tego kabla lpt , no litości, 18 € za kawał starego szrotu z końcówką, ale mam ubaw.

    Jak ktoś nie chce sam majstrować to ja bym poczekał na oferty z allegro tudzież forum za jakiś czas (raczej prędzej niż później), wyjdzie taniej i łatwiej niż kupować i robić samemu, a nóż konkurencja, a ta zapewne będzie, spowoduje spadek ceny.
    Jak komuś się nie spieszy to te kilka tygodni bym przeczekał (choć i oferta 200 zł w ciągu kilku dni jest dobra), taka mała rada.
     
  21. mjetek

    mjetek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ponawiam swoje pytanie, czy bedzie mozna te gry przerzucic z kompa na dysk zewnetrzny, a potem na dysk xboxa i z niego odpalac gry ? Bo mam 250gb w xboxie i lipa bylaby jakby byl bezuzyteczny, a z koleji na dysku zewnetrznym mam inne wazne dane.
     

Wczytywanie...

Poleć forum