1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

JTAG/RGH Pytania i odpowiedzi :)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sajdorr, Październik 21, 2011.

  1. mistrz91

    mistrz91 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czy slim z wrzesnia 2010 da rade???
    i jaki sie wgrywa ten nowy soft,(zamiast dasha) ???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. marzzz73

    marzzz73 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    masz wszystko w 1 poście
     
  4. bartek049

    bartek049 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2010
    Posty:
    137
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak dasz rade zrobić na twoim slimie rgh.
    Programujesz chip który po wlutowaniu do konsoli odpala xilink zamiast oryginalnego dasha a później z pena instalujesz zmodyfikowany dash który umożliwia instalacje gier z dysku itp
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6163
    Polubienia:
    388
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    xilinx to chip.....
     
  6. bartek049

    bartek049 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2010
    Posty:
    137
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  7. mistrz91

    mistrz91 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jeszcze nikt nie wgrywa rgh?? i skąd info że to będzie 200 zl kosztowac
     
  8. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
  9. ZiK

    ZiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2010
    Posty:
    610
    Polubienia:
    46
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    0-34
    za 250pln mozna zainstalowac matrixa u mnie :)
     
  10. BabyBoy

    BabyBoy V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2008
    Posty:
    505
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cleveland
    mając JTAG/RGH swój profil już mozna wyrzucić bo nie będzie się aktualizował? (ostatnie gry,historia itp.)
     
  11. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    wgrywa wgrywa. pytanie czy teraz warto, czy nie poczekac na jakies apdejty softu. bo potem znowu trzeba bedzie aktualizowac. a to nie takie proste jak flash napedu.
    minimum 200zl. bo to nowosc a jtag jjest niewiele tanszy jezeli w ogole.
     
  12. dreadzikpl

    dreadzikpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piotrków Trybunalski
    200zł jest to koszt samej operacji czy operacji z chipem ? bo jest to znacząca różnica. robi ktoś już to w okolicach piotrkowa trybunalskiego ?
     
  13. boruch

    boruch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Z tego co wnioskuję to operacji ze wszystkim,na allegro znalazłem kogoś kto oferuje RGH za 200+wysyłka, ale dopiero za 2 tygodnie.
     
  14. bartek049

    bartek049 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2010
    Posty:
    137
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Aby na pewno zaprogramuje ten chip tym urządzeniem w linku?? bo myślałem że to tylko służy do zapisywania i dumpu pamięci nand z konsoli. Więc proszę o dokładne info
     
  15. meczek

    meczek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    273
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    wlkp
    Aktualizacja GGbuild będzie wiązała się z ponownym wrzucaniem pliku do nand przez programator? W domu sam tego nie zrobię i co jakiś czas znów konsolę wysyłać do aktualizacji? Jak dla mnie za dużo zabawy, nie to co na pierwszym X'ie.
     
  16. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6163
    Polubienia:
    388
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  17. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    W Faqu jest napisane że nie można :

    chyba że to coś innego i się mylę...


    teraz moje pytanie, mam swoje konto teraz na konsoli, trochę GS już uzbierałem, jak będe miał RGH to da radę przenieść to czy od nowa będę musiał zbierać i nowe konto robic ?
     
  18. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6163
    Polubienia:
    388
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  19. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Spoko, jak już ma ktoś zrobioną konsolkę rgh to aktualizacje samemu można wykonać.

    Co do ceny, skoro za flash jest 50 zł, to ile ma być za rhg, jak robisz flasha to nie płacisz za to, że przerabiający musiał kupić narzędzia, aby go wykonać, sama płyta z chipem to około 100zł + robocizna, nie jest to takie proste i zabiera czas, także te 200 zł wydaje się ceną bardzo atrakcyjną.
     
  20. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6163
    Polubienia:
    388
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    malo kto ci zrobi za 200 zł

    ja bede robił za 250 zł chipy w drodze.....
     
  21. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1021
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Gość który zawsze mi przerabiał i nie odpieprzał fuszerki sam zaproponował mi dzisiaj 150 zł
     
Wczytywanie...

Poleć forum