1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

JTAG/RGH Pytania i odpowiedzi :)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sajdorr, Październik 21, 2011.

  1. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    4322
    Polubienia:
    2308
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Mam dla ciebie dobre info przy okazji to odkryłem szukając rozwiązania swojego problemu, przenieś grę na pendrive i podłącz do PC, pobierz program 360 Content Manager 3.0 i wyszukaj grę po lewej, kliknij na nią i masz MediaID :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. filipo20

    filipo20 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Przed chwila pobralem grę pod rgh. Jest w 4 częściach w .rar. Jak to wszystko polaczyc żebym mogl to wrzucić przez horizona na pendrive?
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12683
    Polubienia:
    1163
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wypakować :)

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
    Damian_89 lubi to.
  5. filipo20

    filipo20 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wypakawalem part 1 a jak chce wypakować part 2 to pliki się dublują i chce żebym zamienił
     
  6. Damian_89

    Damian_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    334
    Polubienia:
    990
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Devil Team Hacked
    Bo klikasz wypakuj part1 i wystarczy reszta z automatu się wypakuj i łączy...jeżeli by brakowało któregoś z archiwum to sypnie errorem ;)

    Wysłane z mojego D722P przy użyciu Tapatalka
     
  7. filipo20

    filipo20 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I to normalne ze taki far cry 3 zajmuje 4.5gb? Rozpakowane i teraz mam 3 foldery i kilkanaście plików. Jak to zcalic w iso? Wybaczcie ze takie pierdoly tu przedstawiam ale za cholerę nie potrafię tego ogatnac :/
     
  8. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    4322
    Polubienia:
    2308
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  9. filipo20

    filipo20 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. filipo20

    filipo20 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chyba ze macie jaks stronę z której pobiorę gotowe pliki do wrzucenia na pendrive lub iso. Bo z iso potrafię przerobić na xex:p a te stronki które ja znalazłem to i tak pobieram w rar lub linki sa wygaśnięte:/
     
  11. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    4322
    Polubienia:
    2308
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  12. filipo20

    filipo20 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  13. filipo20

    filipo20 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i co z tym rozpakowanym rarem zrobic?
     
  14. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    4322
    Polubienia:
    2308
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    To jest tkz. xex czyli dajesz to na dysk konsoli i odpalasz z xexmenu, plik rozruchowy to zawsze default.xex
     
  15. filipo20

    filipo20 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok to sobie przypominam, raz mi sie z forza horizon tak udało. podpowiedz mi przez jaki program mam to wrzucic bo horizonem nie moge tego wrzucic
     
  16. filipo20

    filipo20 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam rozpakowany .rar (part 1). pen drive sformatowany z ixem. co nastepie?
     
  17. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    4322
    Polubienia:
    2308
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  18. filipo20

    filipo20 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    xexmenu mam wgranego na konsoli. Chodzi mi o to jak mam fizycznie rozpakowany plik .rar (teraz pod nazwa far cry 3) wrzucic na pen drive. pokazuje mi ze mam 4.5mb wolnego. Jakos to kiedys zrobiłem ale teraz nie pamietam jak.
     
  19. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12683
    Polubienia:
    1163
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Normalnie kopiuj/wklej pendrive fat 32format pod pc

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  20. filipo20

    filipo20 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli popelnilem blad formatujac pen Drive pod xboxa. Spróbuje wieczorem i dam znać jak mi poszło. Dzieki wielkie za pomoc
     
  21. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    4322
    Polubienia:
    2308
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jak masz dash z drugiej połowy 2015 to taki pen jest pusty bo pliki są jawne a nie jak na starym dashu w archiwach które z góry zajmują przestrzeń.
     

Wczytywanie...

Poleć forum