1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

JTAG-wymagania, sposób instalacji

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez maciek1422, Październik 1, 2011.

  1. maciek1422

    maciek1422 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdynia
    Siemka. Mam do was pytanko. Słyszałem od kumpla, że można na nowszych dash'ach wgrywać JTAG. No i teraz jaki to musi być dash, jak wgrywa się JTAG itp. Czy mógłbym wtedy podłączyć dysk od lapka starego do x'a? Mam przeróbkę ixtreme 1.5 i dash 2.0.12416.0.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    powiedz kumplowi że sie nieda wgrac JTAG na najnowszego dasha bo MS w jednej z aktualizacji spalił efuses
     
  4. maciek1422

    maciek1422 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdynia
    No ale nie mam najnowszego, aktualizowałem ostatnio chyba przy premierze Fable 3.
     
  5. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    Jtag tylko na dashu 7371
     
  6. maciek1422

    maciek1422 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdynia
  7. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @maciek1422:
    Nie mówisz o JTAG-u tylko o RGH. Jedynym wymaganiem do tego ataku to płyta inna niż Xenon, Dashboard nie ma znaczenia.
     
  8. maciek1422

    maciek1422 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdynia
  9. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    elektroniczny czarodziej a nie odróżnia JTAGa od RGH...
    To samo co JTAG
    Zresztą nie ma sensu go jeszcze robic bo nie ma bootera.
     
  10. PaRaDzIqS

    PaRaDzIqS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  11. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To może kumpla się spytaj skoro taki obeznany.
     
  12. Al Capone

    Al Capone Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    niezle cie kumpel oczarował
    A swoja droga panowie bez zludzen teraz wyszed nowy dash i napewno cwaniaczki z M$ juz maja w planie kasacje RGH po przez aktualizacie z przymusu
    skąd my to znamy ...
     
Wczytywanie...

Poleć forum