1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jtag xbr i aktualizacja w grze

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez eiooo, Listopad 21, 2010.

  1. eiooo

    eiooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam nastepujacy problem, sciagnalem sobie nowego nfs przerobilem jak wszystkie gry programem iso2god i wrzucilem na dysk mojego xboxa i problem w tym ze gra sie nie chce uruchomic gdyz wola o aktualizacje, macie pomysl jak rozwiazac ten problem ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kazek76

    kazek76 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2008
    Posty:
    201
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    RYBNIK
    Przejść na freeboota 12611?
     
  4. fryc88

    fryc88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    455
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tuchola
    Nie przerabiaj do GODa tylko użyj Isoextract. U mnie tak działa, Freeboot na 12611 + FSD. NFS, nowy Assasin, wszystko ok...
     
  5. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Zmien XBR na Freebota - 100 % razy lepszy.
    Na freebocie powinno ruszyć
     
  6. eiooo

    eiooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bardzo chetnie tylko nie wiem jak. Nie ja wgrywalem sobie xbr i ostatnio po otwarciu xa widze ze mam przyspawane wszystkie kabelki ale nie mam zadnego kabla przyspawanego. Nie wiem jak go przyspawać, i jaki kabel no i jak zmienic na freeboota'a niestety tez nie.
     
  7. kazek76

    kazek76 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2008
    Posty:
    201
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    RYBNIK
    Nie musisz lutować, możesz wgrać przez xella z pendrive. Obraz przygotowujesz np. prostym programem Jtag Tool 2.20 | Xbox 360 Scene
    Wystarczy dać oryginalny NAND + klucz CPU - odpowiednio nazwać plik wynikowy (updflash.bin chyba) wgrać na pena i uruchomić xella.
    Po szczegóły najlepiej do google się zwrócić
     
  8. edgorek

    edgorek Banned

    Dołączył:
    Listopad 21, 2007
    Posty:
    173
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczecin
    mam najnowszego freeboota,ale nfs mi się wiesza. Zarówno z dysku jak i z płyty.Co jest nie tak? Może ktoś coś poradzi?
     
  9. eiooo

    eiooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety nie posiadam oryginalnego Nand klucza cpu tez nie ;/
     
  10. eiooo

    eiooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    okej poradzilem sobie i mam juz freeboota 12611 ale teraz mam problem gdyz wszystkie gry ktore predzej mialem wrzucone, dzialaja tak jak powinny lecz nfs niestety nie i wyskakuje komunikat "Nierozpoznana plyta, nie mozna odczytac plyty"
     
  11. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa

    Wypakuj iso do xex (xbox360ISOExtract), nie rób GOD. Odpalisz gre za pomoca freestyle dash. Którego zresztą możesz ustawić aby odpalał się na starcie konsoli. Robisz to za pomoca dashlaunch. wszystkie programy dostepne na xbins. "How to" oczywiście google lub topic na forum o fsd.
     
  12. eiooo

    eiooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    poradzilem juz sobie zainstalowalem dash launch 2.06 ktory sciaga te zabezpieczenia AP 2.5 i wszystko chodzi jak nalezy ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum