1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jtag

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bloodwars29, Maj 9, 2010.

  1. bloodwars29

    bloodwars29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    zamierzam niedlugo zainwestowac w jtag wiec tutaj kilka moich pytan:
    1.skad sciagac gry arcade...(szukalem i nic)
    2.gdy bede mial juz jtag no i oczywiscie dysk powiedzmy 120gb przerobiony to wystarczy podlaczyc do kompa i wysylac gry itp. na niego tylko do odpowiednich folderow (czyli wiadomo>> Content/0000000....) czy potrzebny jakis program do tego
    3.jest cos jeszcze co powinienem wiedziec??:D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ojciec

    Ojciec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wyśle ci na PW wszystkie potrzebne linki
     
  4. Kak-tus

    Kak-tus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    A, A
    Przyłączam się do pytania kolegi
     
  5. RAkU_SK

    RAkU_SK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Strzelce Krajeńskie
  6. RAkU_SK

    RAkU_SK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Strzelce Krajeńskie
    a wiecie kto może instaluje tego jtaga ?
     
  7. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    no właśnie jak tego jtaga zainstalować czy można samemu i jak??
     
  8. voltan91

    voltan91 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    1773
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bytom
    Jest to trudna sprawa i chyba lepiej oddać konsole obeznanemu typkowi (zaufanemu) i zapłacić te max 150zł.

    Sam chce zrobić, z tym że muszę czekać aż wymyślą to na dasha 8xxx
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  10. bloodwars29

    bloodwars29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dziekuje wam...
    co do tego jtag-a
    to mi przerobi kolega kolegi:D
    on mi juz przerabial konolke narazie musze czekac bo zamowil jakies narzedzia z angli nie wiem czy akurat do tego bo on sie zajmuje ogolnie grzebaniem w x-ie
    Za stronki Dziekuje


    i jeszcze pytanie...to zalezy od dasha? jak jest "nowa"konsola to nie da rady?? jak sprawdzic dasha?? ;]
     
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    w ustawieniach, dane o systemie. konsola nie moze byc po czerwcu 2009 i miec dasha nie wyzszego niz 7371.
     
  12. bloodwars29

    bloodwars29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    zrobilem zdjecie sorki za jakosc ale robilem telefonem
    moze mi ktos powiedziec czy da rade tego jtag-a na mojej konsoli zainstalowac czy zamontowac jak to sie mowi:D

    t
     
  13. virusek

    virusek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2008
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    Niestety nie. Masz najnowszą aktualizację 9199
     
  14. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Dzieki za numer seryjny konsoli !
    Ukryj to byle migiem !
     
  15. bloodwars29

    bloodwars29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dzieki za info juz usunolem zdjecie :/przeoczylem ehh
    a co do tematu to konsola byla kupowana w grudniu 2008 roku wiec miesci sie w terminie....a aktualizacje robilem sam i to pare dni temu...z pendriva...nie da sie tego zmienic? aktualizacje mozna usunac przecież to pomoze?
    bo to by byla lipa jak przez to ze sam zakualizowalem bym nie mogl jtag-a ehhh
     
  16. elosiema

    elosiema Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    241
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No niestety obawiam się że tą aktualizacją strzeliłeś sobie w stopę.
     
  17. bloodwars29

    bloodwars29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    hmmm czytalem cos na zagrarniczynych forach ale ze angielski znam slabo to nie wiem dokladnie ocb pisalo cos zeby wejsc w pamiec i wstukac kombinacje X,LB,RB,XLB,RB,X na youtube widzialem filmik to gosc gadal chyba X,X,LB,RB,X,X,LB,RB sam juz nie wiem zgłupialem:D
    tylko nie wiem czy to pomoze tez na dasha ehh...napewno cos usunie hehe...ale nie chce tego robic bez konsultacji z wami


    chcialem wyprubowac ale boje sie ze strace profil i "sejwy" to myslalem zeby przeniesc na pendriva...ale jesli by sie udalo w ten sposob "cofnac" do starszego dasha to nie obslugiwal by wtedy pendriva zeby wrzuci zpowrotem "sejwy" na memorke bo to wlasnie daje ta nowa aktualizacja z tego co wiem ehh...
     
  18. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Tamto wyczysci ci cach z dysku. Nie stracisz save, ani profilu. Co do jtaga to na tej konsoli już tego nie zrobisz. Musiałbys kupić nowa z dashem 7371, bo nie można zrobić downgradu dasha.
     
Wczytywanie...

Poleć forum