1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jtag

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Silten, Luty 1, 2011.

  1. Silten

    Silten Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Suwałki
    Witam mam xbox 360 elite jasper 2009 lt+ przerobka i najnowszy dash. A wiec jak bym zrobil jtaga to czy bede mogl grac ciagle przez internet w kazda gre?Najbardziej zalezy mi na cod bo zombies. Czy sa jakies minusy jtaga ?mam lacze w dzien 8mb w nocy 16 slyszalem ze potrzebny do xlinka dobry internet
    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Jesli masz dash powyzej 7371 Jtag odpada u Ciebie:)
     
  4. clumzy

    clumzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    199
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cosmo Canyon
    na tej konsoli nie zrobisz już jtag.
    jeśli będziesz miał ping 30- to możesz spokojnie już teraz grać na ixlink kai np.

    tutaj masz wszystko co się przyda http://www.myxlink.pl/forum/
     
  5. Silten

    Silten Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Suwałki
    Dlaczego nie moge zrobic jtaga?tylko udalo im sie to rozkminic na starych konsolach ? troche lipa:(Xlink kai moge teraz zrobic?Jak tam prosil bym jakis poradnik do tego:p
    pozdrawiam
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    No niestety tylko te z dashem do 7371:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum