1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jtag

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kangurello19, Wrzesień 22, 2011.

  1. kangurello19

    kangurello19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2007
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wałbrzych
    Witam mam takie pytanko ponieważ mam kupić jtag mam pytania

    Bo będzie tam freeboot 12..... nie pamiętam ile z obsługą pendrive itp itd czy będę musiał zaktualizować aby zagrać np w gearsy czy nie trzeba aktualizować nigdy?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    jest już freboot 13599. Robisz go np. jtag toolem, ale musisz mieć swoją pamięć nand. wgrywa siębardzo prosto poprzez np, Flash 360 odpalonego z xex menu.
    Tylko jeszcze dashlauncha trzeba nowego dograć.
     
  4. kangurello19

    kangurello19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2007
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wałbrzych
    Ale czy to jest konieczne? Mam jeszcze pytanko czy ktoś wrzuci może nowego Freestyle Dash PL?
     
  5. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Ja Ci wrzuce FSD (choć polskiego nie widziałem jeszcze - może temu że nie szukałem:)) i FreeBOOTA najnowszego jak chcesz, Pisz na PW.
     
  6. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Ja mam freeboot-a z dashem emulowanym w wersji 12611 i na razie "odpukać" jeszcze nic nie musiałem aktualizować.Wszystkie gry śmigają.W razie czego są jeszcze spatchowane pliki default.xex pod odpowiednie dashe do odpowiednich gier.
     
  7. kangurello19

    kangurello19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2007
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wałbrzych
    w sensie jak spatchowane czym tym dash luncherem? bo jestem zielony na razie w tych sprawach hmm
     
Wczytywanie...

Poleć forum