1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jtag ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zal42, Październik 10, 2011.

  1. zal42

    zal42 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 22, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    włocławek
    Czy mogę mieć tego jtaga w xbox 360 slim ? bo chciałbym sobie spolszczyć fallout new vegas , a podobno bez tego się nie da :confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szmelc

    szmelc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    109
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nie mozesz miec tego jtaga w slimie
     
  4. martin649

    martin649 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A takie pytanko do jakiego dasha możliwe jest wgranie jtaga?
     
  5. ALEXY28

    ALEXY28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a ja mam pytanie co to jest wogule jtag i co on daje
     
  6. szmelc

    szmelc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    109
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    7371
    daje morze mozliwosci czytaj forum
    - odczyt cpukeya i dvdkeya z plyty
    - mozliwosc odpalania gier z dysku lub pendrive bez plyty
    - podlaczenie doowlnego dysku do 2TB
    - odpalanie gier arcader
    - uzywanie programow dla konsoli (homebrew)
     
  7. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    zapomniałeś dodać że kupe bajerów i wszystkie dcl do gier free i brak możliwości gry na live. i na slimki się szykuje glitch reset więc warto poczekać
     
  8. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Jak na slimki się "szukuje" glitch reset to Ty kolego poszukuj Słownika Poprawnej Pisowni Języka Polskiego,bo czytanie Twoich wypocin jest co najmniej męczące.
     
  9. lysiutki

    lysiutki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Na allegro można znaleźć już aukcje z RG, jednak trzeba dalej czekać na chip :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum