1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jtag

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Elkitrim, Czerwiec 30, 2012.

  1. Elkitrim

    Elkitrim Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy nadal opłaca posiadać się JTAG-a w konsoli, nadal spokojnie działa?? Słyszałem opinie że już teraz nie ma miejsca dla niego.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. madluxx

    madluxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KATO
    Teraz Jtag=RGH i jest to opcja dla zbanowanych, a co do opini to na jtag'a nie ma miejsca bo zastapił go RGH. Poczytaj troch a nie zdawaj sie na czyjeś opinie.
     
  4. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  5. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Tyle że jtaga można zrobić na konsolach z dashem nie wyższym niż 7371.
     
  6. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Oczywiście, lecz mozna tez poprosty kupic np jaspera z jtagiem a lepszy to wybór niż konsola z rgh.
     
  7. madluxx

    madluxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KATO
    To wytłumacz mi w czym jtag jest lepszy od rgh, czym to sie różni ?
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Konsola wlacza się jak oryginal i nie potrzeba żadnego chipa. Jedyny minus jtaga względem rgh to taki ze na jtagu nie zrobisz dual nand do gry na live i nie będzie działać na nim Fusion.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  9. madluxx

    madluxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KATO
    Pytałem raczej o możliwości, a to że do jtag'a nie trzeba chipa to wiem.
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Na oba masz Freeboot wiec możliwości dokładnie te same. Sam mam jtag i nie zamierzam go zmieniać.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  11. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Ja mam jtaga już kilka lat na Xenonie i hula aż miło.Właśnie skończyłem drugi epizod The Walking Dead.
    Jeśli kupować konsolę w wersji fat to tylko z jtag.
     
  12. megamaxxx

    megamaxxx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Prawdopodobnie zły dział, ale z ciekawości w xexmenu użyłem na folderze z grą opcji "patchxex". Problem polega na tym, że wszystko co ma końcówkę "xex" nie działa(żadne gry, programy). Co teraz?
     
  13. Elkitrim

    Elkitrim Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli posiadając JTAG-a nadal będę mógł grać spokojnie w nowe gry?
     
  14. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Bez problemu.Wystarczy zaktualizować konsolę do wersji dasha jaki gra potrzebuje.Największą zaletą jest brak używania płyt.
     
  15. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  16. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Jak to ? To już nie trzeba robić obrazu freeboot-a w programach typu Xebuild ?
     
  17. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Freeboot to nie dashlaunch kolego nie wprowadzaj w blad

    Wysłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk
     
  18. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  19. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Tak napisales ze nie

    Wysłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk
     
  20. megamaxxx

    megamaxxx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Powie mi ktoś w końcu co robić jeżeli użyłem "patchxex" w xexmenu i teraz żadne gry, ani programy(wszystko co uruchamia się przez "default.xex") nie działają? Dodam, iż jeżeli podmienię sam plik "default.xex" to gra działa.
    Proszę pomóżcie!:/
     
  21. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Wgraj Freestyle dash-a i jego używaj do uruchamiania programów i gier.
     
Wczytywanie...

Poleć forum