1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jungle flasher 2 dziwne rzeczy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez spraco, Lipiec 24, 2011.

  1. spraco

    spraco Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    i tak nie wykrywa mi napędu w JF póki nie kliknę na tą opcje VIA PORTS ONLY i zaraz mi automatycznie go odznaczy i wyświetli się napęd a na dole kłódka sami widzicie i klucza się nie da zczytac nie dla tego że mam wgrane ixtreme lt v1.1 a z niego przez sate sie nie da szczytac? czy powinno sie dac?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jacop96

    jacop96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Uporządkuj jakoś tą wypowiedź, no nie da się zrozumieć. Z tego co widzę po screenie to przecież napęd wykrywa, a klucz już masz zczytany. Teraz tylko flash i jazda :p
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    skoro napisane że verified to kliknij dummy from db i bedziesz miał pliki
     
  5. ZiK

    ZiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2010
    Posty:
    608
    Polubienia:
    46
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    0-34
    ta wersja 85 jest troche zbugowana. u mnie byly problemy z benkiem przy zapisie sie wszystko wieszalo. jak nie masz potrzeby to uzywaj wersji 84.
     
  6. spraco

    spraco Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    po naciśnięciu dummy from ixtreme wyskakuje błąd że coś exsit itp ale tak jak mówię napęd się nie pojawia sam ino muszę zaznaczyć i odznaczyć tą opcję z via u góry i dopiero sie pokaże co jest?

    a ja nie mam zadnego konwentera VIA itp ino moja płyta główna to:

    asrock k8nf3-vsta a chipiset: NVIDA nForce 250
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    masz nacisnąc dummy from db

    a nie dummy from ixtreme


    bo skoro masz verified to klucz masz w bazie
     
  8. spraco

    spraco Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    masz nacisnąc dummy from db i wtedy wyskoczą te 4 pliki bin tak jak w przypadku dummy from ixtreme?>
     
Wczytywanie...

Poleć forum