1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jungle Flasher- błąd aplikacji

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Varon.23, Maj 16, 2013.

  1. Varon.23

    Varon.23 Banned

    Dołączył:
    Październik 7, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zd wola
    Witam, wiem ze ten temat był dość często wałkowany ale nadal nie mogę rozwiązać mojego problemu. Chcę sflashować napęd, jestem juz w połowie, niestety nadal nie mogę uruchomić Jungle flasher'a, wyskakuje błąd aplikacji: aplikacja nie została właściwie zainicjowana(0xc000007b). czytałem na internecie dużo i pisało ze to wina net framework'a, zainstalowałem wiele wersji ale i tak nie działa, potem zainstalowałem service pack3, teraz się sciaga najnowszy c++, nie mam już na to siły, posiadam windows xp 32bit, oto wersje jakie mam zainstalowane NF:1.1, 2.0, 3.0,3.5 . Proszę o pomoc, to dla mnie bardzo ważne , pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Przeinstaluj NF. Z reguły pomaga.
    Zostaw tylko 3,5.

    Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Varon.23

    Varon.23 Banned

    Dołączył:
    Październik 7, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zd wola
    nie wiem czmeu ale nie moge starszej wersji usunąć ;s a mogę sobie wgrać starszą wersję jungle flasher? chcę przerobić hitachi lg 79 do lt3.0


    EDIT: znalazłem identyczną wersję jak pokazano w tutorialu tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=WDUdWQugFWM, robię tak jak na tutorialu ale nie wykrywa mojego napędu

    zrobiłem tak:

    -podłączyłem zasilanie napędu do xboxa, a sata przejsciówką do usb
    - wypaliłem przez alkochol 120% ten plik cue
    - włozyłem do napędu i zostawiłem właczoną konsolę zeby napęd pracował, na pc widac ze wykryło napęd po jest dzwięk ze podłaćzono urządzenie
    - do folderu fireware wklejam odpowiednie pliki
    - właczam JF ale w dolnym pasku nie ma ze wykryto napęd i jak wchodzę w zakładkę hitachi gdr3120 to nie mogę wykryc mojego napędu

    co mogłem zrobić źle? pozdrawiam
     
  5. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Jeśli masz możliwość, to spróbuj dokonać flasha na innym komputerze ( stacjonarnym ).

    Aczkolwiek, odradzam Tobie brać zasilanie z konsoli, ponieważ możesz w ten sposób uszkodzić mostek południowy ( SB - SouthBridge ) i tacka napędu będzie się sama zamykać i otwierać. Naprawa wynosi od 150 do 200zł. Albo się uzbroisz w jakiekolwiek urządzenie do zasilenia napędu ( odsyłam na alledrogo ) albo dasz komuś tę konsolę do przerobienia. Będzie lepiej.
     
  6. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    http://xboxforum.pl/lt-205/przeczytaj-to-zanim-zalozysz-temat-161527/

    o resztę pytaj w temacie stworzonym z myślą o posiadanym przez Ciebie napędzie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum