1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jungle Flasher nie wiedzi napedu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rafadudek_89, Listopad 24, 2010.

  1. rafadudek_89

    rafadudek_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń/Poznań
    Witam...problem jak w tytule.

    Operacja odbywa sie na windows 7, chce wgrac LT+, naped to lite-on 74850, jungle flasher 0.1.70 beta. Wydaje mi sie ze chodzi o te sterowniki portio ale nie wiem co mam z tym uczynic. Wgrywalem juz kiedys sam xtreme 1.61 NS i dalej raczej ogarne temat ale prosze o pomoc w tej kwestii:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  4. rafadudek_89

    rafadudek_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń/Poznań
    i to pomoze? Znajdzie naped?
     
  5. Wyindywidualizowany

    Wyindywidualizowany Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sala Samobójców :D
    Może zasilanie do napędu nie włączyłeś/padło.
     
  6. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Podłącz wszystko jeszcze raz, ustaw odpowiedni port taki jak był i naciśnij INTRO i po potwierdzeniu wyjmij i włóż szybko kabelek z napędu od zasilania
    Żeby konsola ci się nie wyłączała to włóż kabel VGA
     
Wczytywanie...

Poleć forum