1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jungle Flasher problem

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Egooo, Maj 25, 2010.

  1. Egooo

    Egooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2008
    Posty:
    293
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wagrowiec
    Witam mam liteona v1 i przy próbie odczytu key wywala data is bad ,używam ck3pro i sper nigdy wczesnej nie było problemu może ktoś coś doradzić ???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    tak - ciac sciezki jak bedzie uparty.
     
  4. Egooo

    Egooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2008
    Posty:
    293
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wagrowiec
    No super ale myślałem że jest inny sposób to v1 w końcu poczekam na jeszcze inną opinie
    (Rozumiem że procedura tak jak v3/v4 z cięciem ??)
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    tak. mniemam ze naped jest widziany w jungle? pokombinuj z ustawieniami tacki. jesli dalej nic to zrob odczyt w dosflash:
    - jak wykryje naped dajesz n
    - potem nr napedu
    - nastepnie wpisujesz liteon k
    - podajesz nazwy dla plikow (albo po odczycie, nie pamietam jak to bylo w v1)
    - dosflash poprosi o wysuniecie tacki, przylozenie spear do r707 i zeby nacisnac y.
    Jak dalej nic to nie da to tylko ciecie.
     
  6. dziewczyna

    dziewczyna Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Podkarpacie
    masz wgranego lite touch'a?
     
  7. Egooo

    Egooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2008
    Posty:
    293
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wagrowiec
    nie mam nic wlutowane to v1 ech myślałem że nie będzie problemów nigdy nie było
     
  8. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    zdarza się że napęd jest uparty ,nawet ciecie czasem nie pomaga,przypadek akira nawet mimo ze wszystko robił poprawnie odblokowaywalo mu naped 0kb.
    Tak jak mowi dex wykrywa naped w dosflashu ? to jest świeżutki naped czy byl juz flashowany ?
     
  9. Egooo

    Egooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2008
    Posty:
    293
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wagrowiec
    Świerzy orginalny soft (090223) widać normalnie w jungle nie ma problemu z wykrywaniem wszystko idzie normalnie i serial data is bad i tyle

    Dex wszystko ok tylko jak daje n to nie odczytuje pamięci i jest o bo jest 0 X 52 a nie 72
     
Wczytywanie...

Poleć forum