1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jungle Flasher Problem ?!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Friker, Sierpień 18, 2010.

  1. Friker

    Friker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam taki problem przy jungle flasherze mianowicie chcę zrobić Sammy Unlock ( przy włączonej i podłączonej konsoli) pisze że Unlockuje i dalej nic. Nie wiem czy to przez to że nie mam do połowy wysuniętej tacki ( nie wiem jak to zrobić żeby nic nie rozwalić) port mam ustawiony i stacje dysków xboxa widzi normalnie. A jak chce kliknąć "Write" to wyskakuje "Invalid Driver Status". Mam Napęd Samsunga ms-28.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dawid27

    dawid27 Banned

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    pisz gg 17525356 pomoge
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    zrób to w DOS-ie DosFlashem 1.8
     
  5. Friker

    Friker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak dokładnie zrobić to dosFlashem ??
     
  6. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    jak masz 1.4 wgrane to potrzeba activate.iso do odblokowania samsunga w JF

    w dosflashu tak samo jak benq tylko zamiast 3 pytan masz 1 i odpowiadasz na nie 'y'
    tutek do benq masz na spryciarzach.
     
Wczytywanie...

Poleć forum