1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jungle flasher świruje

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Sonik94, Luty 25, 2012.

  1. Sonik94

    Sonik94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mazury
    Witam
    Mam problem z jungle flasherem a mianowicie podczas odpalania programu wyskakuje błąd (2)
    A jak idę krok po kroku aby wgrać LT+ 3.0 to podczas klikania w "LiteOn Erase" wyskakuje coś takiego (1)
    W poradniku jest zupełnie inaczej niż u mnie...
    Co jest nie tak? proszę o szybką pomoc! poniżej zamieszczam screen błędów

    http://imageshack.us/f/641/bladh.jpg/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Masz slim więcej tam erase nie dajesz. Chip odblokowany? Odczytales klucz?

    Wysłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk
     
  4. Sonik94

    Sonik94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mazury
    tak

    slim byl wiercony u specjalisty i wgrany byl lt+ 1.91 chcialem teraz wgrac 3.0 ale idac zgodnie z poradnikiem wyskakiwaly bledy :(
    co jest nie tak?
     
  5. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
  6. Sonik94

    Sonik94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mazury
    ?

    Jak sprawdzić ten status vendor? gdzie jest on pokazany?
    i gdzie sprawdzić status napędu czy jest odblokowany czy zablokowany?
     
Wczytywanie...

Poleć forum