1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jungleflash i błąd "all-in-one flashing utility for 360 drives"

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mcmarycha, Marzec 1, 2012.

  1. mcmarycha

    mcmarycha Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak w temacie co jest nie tak że nie mogę odpalić programu ?
    Wpisywałem juz w Google ale nie mogłem znaleźć polskich stron, a muszę usunąć przeróbkę z napędu ponieważ mam błąd przy aktualizacji.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    masz w tutku z jf
     
  4. invisible

    invisible Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2007
    Posty:
    380
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Sprobuj odinstalowac .NET Framework 4 i zainstalowac ponownie wersje 3.5. Ponoc czasem to pomagalo. Jak nie pomoze, to zainstalowac od nowa Windowsa, albo zmienic komputer. Czasem to zwykla zlosliwosc rzeczy martwych i nic z tym nie zrobisz.
     
  5. mcmarycha

    mcmarycha Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    W sumie na jednej z angielskich stron tak pisali. A wiecie moze czym jest ten bład spowodowany ?
    Mógłbym prosić a tego tutka bo już kilka widziałęm i nie wiem w końcu który to i już jestem zmęczony bo od kilku godzin ściagam dashe i próbuje instalować.
    I jest jeszcze taka sprawa ze próbowałem tego triku z tacka i wtedy instalacja stanełą na 50%, jak próbowałem z gh:wt to szło do jakiejś jednej trzeciej i du*a.
    Mam nadzieję ze to nie muszę wymieniać napędu (BenQ a konsola to elite 2007-09-25)
     
  6. mcmarycha

    mcmarycha Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie bo chyba ma, ale nie mam dysku ani karty pamięci tylko jednego pendrive'a
     
Wczytywanie...

Poleć forum